Coś więcej o autku moze napisze

- silnik 1.8 16v oznaczenie KR

- kolor grafit metalic
- rocznik 1990
- elektryczne szyby

- szyberdach
- centralny zamek
- szerokie zderzaki
- gwint
- ciemne kierunki
- Porsche Phone dials 7x15
- Kubełki Recaro
- Kiera Raid 30cm
- przelotowy wydech z chromowaną kocówka
Audio:
przód: PowerBass ES-6C
wzmacniacz: Signat Ram3
Ogólnie stan samochodu był dobry + i byłem bardzo zadowolony z zakupu i nadal jestem

Poniżej cała historia z krótkim opisem i ze zdjęciami. Jak ktoś chciałby się coś wiecej dowiedzieć co i jak było robione to zapraszam do przejrzenia całego tematu

Tak wyglądał po zakupie - październik 2006

niestety fotel kierowcy był z polo G40

fotki już moje

potem przyszła zima i zarzuciłem stalówki 15" z passata na oponce 195/50 oraz tylne lampy ori z GTI

Przez zime dałem felgi do renowacji, otrzymałem oto taki efekt:

Przyszła wiosna założyłem felgi z oponka 195/50 oraz grill GTI na cztery lampy, znaczek na grill GTI 16V oraz na tylni pas, szeroką dokładkę i białe kierunki oraz wydech z aluminiową polerowaną końcówką fi 50

Była też przymiarka Ponckowej stali 8 i 9x14, doszła tez kierownica Raid 30

Jakoś przed latem zakupiłem nówkę gwint Raceland, z czego jest bardzo zadowolony

Była też przymiarka bry

Potem zająłem się sprzętem AUDIO, wygłuszyłem drzwi, porobiłem panele drzwiowe oraz kolega zrobił mi słupki na syki. Przód Power bass, wzmacniacz Signat Ram3 Mark II.

Pierwsza kiera była w średnim stanie i mi się nie podobała, więc zakupiłem ideała Raid 30 z ori klaksonem, dołożyłem też śróbki chrom

Potem znów przyszła zima i autko wylądowało na stalakach ale za to tym razem miało glebe

Była znów przymiarka Ponckowej stali, ale tym razem 8,5x14 i na glebie

Będąc na giełdzie udało mi się dorwać za śmieszne pieniadze oryginale fotele RECARO z golfa II GTI, wymagały jedynie wyprania i znalezienia szyn. Po dłuższym szukaniu udało sie i wylądowały w aucie.

Przyszła wiosna, a ja nie miałem felg bo alu sprzedałem. Wiec turlam się jeszcze na stali, jedynie jeszcze go zglebiłem

I Fele na nowy sezon już są, Porsche Telefony 7x15:

Malowanie klapy, wszystkie prace przeprowadziłem sam:
przed:

po:

Felgi na aucie:

oraz filmik:
foto z ostatniego zlotu w sezonie '08

więcej fotek z poszczególnych przeróbek jest w temacie, więc najlepiej cały przejrzeć