http://www.wycieraczkibosch.pl/wyszukiw ... 0&rok=1996lagwus pisze:Mam do Was pytanko, bo:
Jak ogladam wycieraczki firmy BOSCH, to na opakowaniu niestety zawsze są wymienione inne marki i niż potrzebuje. Jeszcze nie znalazlem takich na ktorch byloby napisane GOLF III.
[MK3] Wycieraczki przedniej szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- pkirylcz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja kupilem w Niemczech BOSCHa i nie wiem dlaczego zostawiaja smugi na szybie. Centralnie zostawia cieniutkie paski tak jak pracuje wycieraczka.
Moze sprezyny juz siadly, albo jest ich zly kat ustawienia. Widzialem kiedys jak koles zmienial kat natarcia wycieraczki, tak, zeby nie ciagnely sie one tylko nacieraly na szybe. Bede musial chyba posprawdzac.
Rozwazam tez opcje, ze szyba jest po prostu porysowana. Pioro jest na bank czyste bez zadnych przyklejonych syfow ulicznych.
Jesli nie, to oznacza wiec, ze BOSCH nie jest taki rewelacyjny.
Moze sprezyny juz siadly, albo jest ich zly kat ustawienia. Widzialem kiedys jak koles zmienial kat natarcia wycieraczki, tak, zeby nie ciagnely sie one tylko nacieraly na szybe. Bede musial chyba posprawdzac.
Rozwazam tez opcje, ze szyba jest po prostu porysowana. Pioro jest na bank czyste bez zadnych przyklejonych syfow ulicznych.
Jesli nie, to oznacza wiec, ze BOSCH nie jest taki rewelacyjny.
Pozdrawiam,
Piotrek
Piotrek
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Ramiona dość trudno dostać. Mozę w sklepie nowe?pkirylcz pisze:A gdzie dostane ramiona?? Normalnie tak samo jak wycieraczki??
Do Audi 80 w ogóle powiedzieli mi ze nie am szans. Być może ww jednym miejscu gorzej dociskają. Zamień najpierw stronami. i zobacz jak się zmieni.
Następnie pożycz od kolegi z innego MK3 na chwilę i obserwuj różnicę.
Wtedy będziesz wiedział na 100% A czy na słabych piórach albo suchej szybie chrobocze/przeskakuje?
Pozdrawiam.