[MK3] Maty podgrzewane siedzen
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[MK3] Maty podgrzewane siedzen
Witam
szukajka nadal/jeszcze nie dziala wiec zwracam sie do was nowym tematem o pomoc i informacje.... chce kupic maty podgrzewane do siedzen.... sa to same maty a nie ma reszty eletroniki sterujacej.... interesuje mnie co jeszcze jest potrzebne i jak to polaczyc w całość... co jeszcze oprocz pokretła regulacji jest potrzebne.... a moze ktos ma do sprzedania regulator ??? mile widziane konkretne odpowiedzi...
pozdrawiam
szukajka nadal/jeszcze nie dziala wiec zwracam sie do was nowym tematem o pomoc i informacje.... chce kupic maty podgrzewane do siedzen.... sa to same maty a nie ma reszty eletroniki sterujacej.... interesuje mnie co jeszcze jest potrzebne i jak to polaczyc w całość... co jeszcze oprocz pokretła regulacji jest potrzebne.... a moze ktos ma do sprzedania regulator ??? mile widziane konkretne odpowiedzi...
pozdrawiam
jak mialem malucha to mialem na gaz taki palnik jak do opalania swin,tylko na gaz z wymiennym wkladem i zima sobie podgrzewalem wnetrze,do momentu az mi sie siedzenie nie spalilo w ostatniej chwili to zauwazylem bo sie palnik przewrucil i maluszek by z dymem poszedl.
[ Dodano: Wto Paź 31, 2006 19:55 ]
pushkin77, oryginalne aha.
[ Dodano: Wto Paź 31, 2006 19:55 ]
pushkin77, oryginalne aha.