LEWAREK DO GOLFA III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
LEWAREK DO GOLFA III
Witam mam pytanie jak jest umieszczony lewarek do golfa 3 w bagażniku i gdzie jest umieszczony, mamajakieś uchwyty na lewym boczku ale lawar tam nie pasuje może mam nie orginalny lewar. Może ktoś ma fotki jak to wyglada oryginalnie, może tam wchodzi apteczka czy butla, a może trójkąt. Proszę o jakieś wskazówki jak wyglądają te rzeczy oryginalnie zamocowane w vw. Mile widziane fotki.
TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Po lewej stronie w bagażniku umieszczasz trójką i apteczkę. O ile dobrze pamiętam to w MK3 był przymocowany plastik na nadkolu w bagażniku i trójkąt się tak wkładało pod kątem.
A lewarek faktycznie w kole zapasowym w taki pudełku plastikowym wkładasz. Powinien tam też być hak do wkręcania w zderzak z przodu oraz śrubokęt i taki drucik specjalnie wygięty do zdejmowania dekielków w kołach (o ile samochód je miał) ale nawet przy BBS ten drucik był.
A lewarek faktycznie w kole zapasowym w taki pudełku plastikowym wkładasz. Powinien tam też być hak do wkręcania w zderzak z przodu oraz śrubokęt i taki drucik specjalnie wygięty do zdejmowania dekielków w kołach (o ile samochód je miał) ale nawet przy BBS ten drucik był.
- VWjowiec
- ..::Golf Black Club::..
- Kontakt:
ja kupiłem golfa tylko z dojazdówką, i dokupiłem gaśnice, trójkąt i apteczke wszystko zmieściło sie po lewej stronie, gaśnica jest przykręcona do tego platiku co jest mocowanie do trójkąta, a apteczke połozyłem i to wszystko scisnąłem gumką która tam była, a co do podnosnika to sam nie wiem jak powinno być orginalnie
jest napisane powyżej gdzie powinien być podnośnik - w plastikowym pojemniky wkładanym w dojazdókęVWjowiec pisze:ja kupiłem golfa tylko z dojazdówką, i dokupiłem gaśnice, trójkąt i apteczke wszystko zmieściło sie po lewej stronie, gaśnica jest przykręcona do tego platiku co jest mocowanie do trójkąta, a apteczke połozyłem i to wszystko scisnąłem gumką która tam była, a co do podnosnika to sam nie wiem jak powinno być orginalnie