[mk3] Stukanie w oponach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] Stukanie w oponach
Witam! Mam taki problem. Jadę dzisiaj autkiem, a tu coś stuka, tak jakby w oponie. Wjechałem do garażu, stoje sobie i coś syczy, jakby z opon powietrze uciekało. Czy może być powodem tego stukania coś w oponie? Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- marek2907
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ON ma racjępiotr2 pisze:sruba gwozdz itp w oponie i czescia metalowo po asfalcie stukalo w czasie obracania sie kola
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
Jak kupiłem mk3 to musiałem z jakiegoś tam powodu zdjąć reflektor przedni. Montując go nie mogłem się doszukać jednej śruby od niego. Znalazłem tydzień później .... we własnej oponie (a miała dwa tygodnie). Oczywiście dziura na wylot :]piotr2 pisze:sruba gwozdz itp w oponie i czescia metalowo po asfalcie stukalo w czasie obracania sie kola
Pozdrawiam
yoobi
OSPF chodzi własnymi ścieżkami. :-)
Re: [mk3] Stukanie w oponach
doczytałem teraz , pewnie masz jakąś srubkę ale gwóźdż i Ci stuka co chwilakołti pisze:Witam! Mam taki problem. Jadę dzisiaj autkiem, a tu coś stuka, tak jakby w oponie. Wjechałem do garażu, stoje sobie i coś syczy, jakby z opon powietrze uciekało. Czy może być powodem tego stukania coś w oponie? Pozdrawiam.
jak się koło obraca no chyba że kupiłeś samochód z samego końca północnej
Polski a tam w oponach przemycali papierosy to może ktoś zapomniał
jednej paczki wyciągnąć tego koła
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
no tak faktycznie zapomiałem o TobieGrzesiekk1982 pisze:No a tu gdzie ja mieszkam??
70% polonezów, fiaciorów i ład ma 80 litrowy bak, a kilku znajomych kupiło używane auta z zakręcanymi schowkami, czy podwójną podłogą
takim sposobem mamy FAQ dla samochodów przygranicznych
btw
Grzesiekk1982 tym razem znowu zgoda więc obiecane piwko
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer