MK2 stuka przy zimnym silniku błagam pomozcie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A co moze byc przyczyna, ze na zimny silniku, zaraz po odpaleniu zrobilem jakies 1-2km (non-stop po miescie, czyli ruszanie, cofanie bo szukalem miejsca gdzie zaparkowac) auto zaczelo nagle nierowno chodzic. Zaparkowalem poszedlem i jak wrocilem to odpalilem i juz chodzil normalnie, rowniutko;) Z rana bylo zimno okolo 2 stopni.
www.SportCom.PL
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
u mnie jest tak ze kilka dni cisza nie słychac wogóle popychaczy a jest tak ze przez 2 dni cykają ...ale wymiana troche droga nie stac mnie jak na razie;(
a znalazlem na allegro taki srodek
http://allegro.pl/item136590885_lekarst ... orow_.html
warte to cos?
a znalazlem na allegro taki srodek
http://allegro.pl/item136590885_lekarst ... orow_.html
warte to cos?
Przypuszczam że ty dolałeś i się sprawdził.
Ale mi chodzi o to że ja osobiście nie polecam takich bajerów.
Ja się zgodze że niektóre takie wynalazki się sprawdzają ale znimi różnie bywa.
Zależy w jakim jest stanie silnik i w czym ma pomóc a żeby nie zniczył lub doprowadził do szybszego zużycia czego innego.
Pozdrawiam
Ale mi chodzi o to że ja osobiście nie polecam takich bajerów.
Ja się zgodze że niektóre takie wynalazki się sprawdzają ale znimi różnie bywa.
Zależy w jakim jest stanie silnik i w czym ma pomóc a żeby nie zniczył lub doprowadził do szybszego zużycia czego innego.
Pozdrawiam
VW RULEZ :)
- bomberxl
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja osobiście używam niektóre preparaty tej firmy i uważam,że są faktycznie dobre,ale do silnika nic bym nie dolewał.Takie stuki nie są niczym niepokojącym,jeśli ustają po czasie.Nie ma co mieszać do oleju.
no to nareszcie necik w domu i przepraszam za nie uzywanie polskich liter z powodu ich braku :-)