[MK3 AAM] Brak kierunkow, potrzebny szkic bagnetu oleju
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3 AAM] Brak kierunkow, potrzebny szkic bagnetu oleju
1.nie dzialaja mi kirunkowskazy.nawet lampka sie nie zapala tak jak przy spalonej zarowce.bezpieczniki sprawdzalem sa ok.slyszalem ze to moze byc przerywacz ale nie wiem gdzie on sie znajduje i jak go naprawic
2.potrzebuje szkic bagnetu od oleju(mk3 1.8benzyna AAM) z zaznaczonym min i max bo nie wiem gdzie one sa na moim bagnecie.i jaki olej najbardziej lubia te silniki bez instalacji gazowej?
2.potrzebuje szkic bagnetu od oleju(mk3 1.8benzyna AAM) z zaznaczonym min i max bo nie wiem gdzie one sa na moim bagnecie.i jaki olej najbardziej lubia te silniki bez instalacji gazowej?
Ostatnio zmieniony ndz paź 29, 2006 19:17 przez kaktus1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wojtek_sari
- Forum Master

- Kontakt:
-
wojtek_sari
- Forum Master

- Kontakt:
-
wojtek_sari
- Forum Master

- Kontakt:
nad bezpiecznikami sa "pudelka"o nastepujacej numeracji:od lewej 99,36 potem jakby brak jakiegos a nad wolnym miejscem 18,dalej na tym samym poziomie co 99 i 36 sa 53 i 167.mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylem.czyzby w tym wolnym miejscu nie bylo jednego "pudelka"ktory byl odpowiedzialny za kierunki?
W drugiej pozycji na prawo od 18 powinien byc wlasnie 21, lub 191. Jesli nie ma tam przekaznika to nie dziwne, ze kierunki nie dzialaja. Kup przekaznik, zaloz i bedzie banglac
[ Dodano: Nie Paź 29, 2006 16:16 ]
Tak na marginesie, to nad 99 powinien byc 72 - przekaznik od tylnej wycieraczki. Dziala Ci ta wycieraczka ?
Tak na marginesie, to nad 99 powinien byc 72 - przekaznik od tylnej wycieraczki. Dziala Ci ta wycieraczka ?
w drugiej pozycji czyli nie zaraz obok 18 tylko jedno wolne miejsce i dopiero 21?jaki jest koszt przekaznika takiego i czy mozna go w kazdym samochodowym sklepie kupic i czy jak powiem ze chcem przekaznik do kierunkow do golfa mk3 to wystarczy?inek01 pisze:W drugiej pozycji na prawo od 18 powinien byc wlasnie 21, lub 191. Jesli nie ma tam przekaznika to nie dziwne, ze kierunki nie dzialaja. Kup przekaznik, zaloz i bedzie banglac![]()
Tak na marginesie, to nad 99 powinien byc 72 - przekaznik od tylnej wycieraczki. Dziala ci ta wycieraczka ?
wycieraczki w ogole nie ma wiec pewnie nie dziala.tez kupie no i wycieraczke oczywiscie
Tak.kaktus1 pisze:w drugiej pozycji czyli nie zaraz obok 18 tylko jedno wolne miejsce i dopiero 21?
W dobrym na pewno kupisz. Cena w InterCars cos ok 20 zl.kaktus1 pisze:jaki jest koszt przekaznika takiego i czy mozna go w kazdym samochodowym sklepie kupic
Powinno, chyba ze sprzedawca bedzie niekumatykaktus1 pisze:czy jak powiem ze chcem przekaznik do kierunkow do golfa mk3 to wystarczy?