[MK3] Jakie zarówki H4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- skinek86
- Nowicjusz
- Kontakt:
[MK3] Jakie zarówki H4
Mam mały problem . Chciałbym kupic żarówki XENON do auta ale niewiem jaki bedą pasowac
PLEASE HELP
PLEASE HELP
Ostatnio zmieniony pt paź 27, 2006 19:35 przez skinek86, łącznie zmieniany 1 raz.
********My Way***********
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Możesz mieś albo 2xH1 albo H4.
Masz osobno mijania i długie czy na jednej żarówce
Jak osobno to masz 2xH1, jak masz na jednej żarówce to masz H4
Masz osobno mijania i długie czy na jednej żarówce
Jak osobno to masz 2xH1, jak masz na jednej żarówce to masz H4
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
Re: Jakie zarówki do GOLF III - H4???
żart to czy prowokacja skoro sam rotfl'e wrzucasz?skinek86 pisze:Mam mały problem . Chciałbym kupic żarówki XENON do auta ale niewiem jaki bedą pasowac
PLEASE HELP
nie ma xenonów do H4, ale są żarówki philipsa bluevision, które podobno trochę przypominają światło xenonów, ale tylko trochę
lepiej zainwestuj w porządne białe żaróweczki - jakieś philipsy czy osramy czy helle. na niebieskich nic nie zobaczysz w deszczu
był mk3, jest prawie mk4
-
- Ma gadane
- Kontakt:
ja sobie kupiłem zwykłe biale żarówki PHILIPS 30% ŚWIATŁA WIECEJ ustawiłem reflektory u diagnosty i super mi oświetla drogę. Osibośce nie polecam jakichś tam podróbek xenonów za 26 zł bo sam sie nadziałem,kupiłem to niebieskie badziewie,i wcal eni edalo sieświatel na tych żarówkach ustawić,no chyba że kupimy z homologacją a to wtedy inna śpiewka ja kupiłem bez i poszły w śmietnik
dobre są zarówki markowe (np.osram itp) +30% lub +50% wada ich jest nistety nizsza trwałośc (duze obciążenie żarnika) ale troszkę lepsza cena
jak szalec to blue a jeszcze lepiej silver vision pfilipsa są trwałe i świecą rewelacja
ostatnim sposobem jest założenie żarówek mocniejszych np. H4 95/100 W ale zdecydowanie nie polecam tego rozwiazania bo blakna odbłysniki lamp zarówki mogą sie przegrzewac w czasie wolniejszej jazdy a dodatkowo w samochodach obarczonych wiekiem mogą sie pojawic problemy przciązonej instalacji w ekstremalnym przypadku mozna spalic gofera a to chyba nie wchodzi w gre
najtnszym sposobem tylko troche upierlliwym jest wyczyszczenie od srodka za pomoca "wacika" na sztywnym drucie i rozpuszczalnika najlepiej spirytusu praca dosyc zmudna ale lepszego efektu przy mniejszych kosztach napewn się nie osiagnie
jak szalec to blue a jeszcze lepiej silver vision pfilipsa są trwałe i świecą rewelacja
ostatnim sposobem jest założenie żarówek mocniejszych np. H4 95/100 W ale zdecydowanie nie polecam tego rozwiazania bo blakna odbłysniki lamp zarówki mogą sie przegrzewac w czasie wolniejszej jazdy a dodatkowo w samochodach obarczonych wiekiem mogą sie pojawic problemy przciązonej instalacji w ekstremalnym przypadku mozna spalic gofera a to chyba nie wchodzi w gre
najtnszym sposobem tylko troche upierlliwym jest wyczyszczenie od srodka za pomoca "wacika" na sztywnym drucie i rozpuszczalnika najlepiej spirytusu praca dosyc zmudna ale lepszego efektu przy mniejszych kosztach napewn się nie osiagnie
TUNGSRAM MEGALIGHT plus 60% bardzo dobra cena ok 20-25zl za komplet na allegro a jakosc i swiatlo porownywalne z PHILIPS GT150 bo mialem okazje porownac bo kolega mial te i te a jak mu sie spalily GT150 po roku to kupilismy TUNGSRAMY i juz ponad rok jezdzimy i jest ok a swieca zaje...
aha zrobilem instalacje na przekaznikach a to swoje daje
pozdro
aha zrobilem instalacje na przekaznikach a to swoje daje
pozdro
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: