[MK3] gdzie kupowaliście przepustnice?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

kamil92
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

[MK3] gdzie kupowaliście przepustnice?

Post autor: kamil92 » śr paź 25, 2006 17:21

Witam,
mam pytanko do osób, które kupowały przepustnice do silnika 1.6AEE lub 1.4AEX. Mianowicie gdzie kupowaliście swoje przepustnice? Czy te z allegro są dobre? Nowe już widziałem grubo poniżej 500zł a nawet taniej. Czy może lepiej kupić używaną np. ze szrotu? Bo właśnie prawdopodobnie czeka mnie wymiana :otepienie:

Pozdrawiam
Kamil92

VW Golf MK5 1.9 TDI 2005r.

Awatar użytkownika
Jacenty85
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Jacenty85 » śr paź 25, 2006 23:39

Na allegro masz za 480 czy coś takiego...jakaś podróbka. pytalem się kolesia co ją kupil i mówi ze nie narzeka a znowu inni mówili że to totalny szajs...po prostu trzeba miec szczęscie:)W serwisie 1400 zł. Masz oryginał który raczej bedzie sprawny. Mysle że optymalnym rozwiązaniem jest wzięcie przepustnicy ze sklepu z częsciami używanymi. U mnie we Włocku taka zabawka kosztuje 400 zł z możliwością oddania do tygodnia i oczywiście zwrotem kasy bez powodu.Dostajesz oryginał najczęsciej VDO czyścisz zakładasz i przy odrobinie szczęscia jeździsz. Jak nie to jedziesz na adaptacje i po kłopocie.pozdro

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”