Chociaz u mnie to bedzie za bogata mieszanka bo swiece mam zakopcone na czarno i do tego przy przygazowce kopci na czarno, na pewno nie jest to olej bo oleju nie bierze
[mk2] Przerywa na zimnym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mam to samo ale w 1.6EZ z piartburgiem 2E i wydaje mi sie ze to jest cos ze ssaniem ze dostaje albo za bogata mieszanke albo za uboga.
Chociaz u mnie to bedzie za bogata mieszanka bo swiece mam zakopcone na czarno i do tego przy przygazowce kopci na czarno, na pewno nie jest to olej bo oleju nie bierze
(wymienione uszczelniacze)
- Paweł Marek
- V.I.P.

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... l%26sa%3DN
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.

nic nie trzeba. siłownik ma być szczelny i to wszystko. Z przyrządem to już niuanse, w praktyce zbędne.sGARY pisze:no fajne to, ale i tak nie damy rady tego wyregulowac bo do tego trzeba miec jakis przyzad do wytwarzania podcisnienia...
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.

dochodzą do niego dwa wężyki. Odpinasz je, nie pamiętam już który od gaźnika, ssiesz ustami, cięgno siłownika ma się wciągnąć, w tym momencie zaciskasz wężyk lub załamujesz,. Jeśli membrana jest szczelna to cięgno ma pozostać wciągnięte, jeśli wychodzi pomału z poworotem lub w środku syczy przy zasysaniu , to membrana jest dziurawa.
wczoraj wymienilem weze od podcisnienia i silnik tak jakby dostal wyzszych obrotow
dzis jak go odpalilem rano to wszystko bylo ok
tylko mam watpliwosc co do podlaczenia jednej rzeczy od podcisnienia a dokladnie chodzi o to co jest jako pierwsze podlaczone od strony kolektora i jest to jakby jakas zwezka lub zaworek jakis cos takiego
jest to bialo czarne nie wiem w ktora strone to ma byc podlaczone
pozniej zamieszcze fotke i pokaze o co chodzi 
- Paweł Marek
- V.I.P.

oooPaweł Marek pisze:[url=http://images3.fotosik.pl/220/d9692199510fd639m.jpg]Obrazek[/URL]
[ Dodano: Pią Paź 27, 2006 5:11 pm ]
element nr 8. Rysunek powinen ci pomóc