[Mk III]Gleba czy Clary...?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[Mk III]Gleba czy Clary...?
Co byście wybrali gdybyście mieli 350 zł do dyspozycji... ?!
Clary na tył czy obiżenie o 3 cm ?!(sprężyny eibach)
Clary na tył czy obiżenie o 3 cm ?!(sprężyny eibach)
---------- Passat -----------
hmm szczerze ja juz mialbym wybrac to gleba choc za te 350 zl to nie wiele ..
ale po zalozeniu clearów i tak gleba bedzie razić (jak nie bedize niżej) wiec na moje podejscie to byl oby takie zreby odlozyc kase na pozniej i dozbierac na kompecik jakiś niższy ok 80/60 (chyba ze wolisz wyzje ale ot juz Twoj wybor)
ale po zalozeniu clearów i tak gleba bedzie razić (jak nie bedize niżej) wiec na moje podejscie to byl oby takie zreby odlozyc kase na pozniej i dozbierac na kompecik jakiś niższy ok 80/60 (chyba ze wolisz wyzje ale ot juz Twoj wybor)
- barteKKK03
- V.I.P.
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Popieram ja mam kita weiteca -40/40 i jak jade z rodzinką to narzekaja na zawiechę a powinni na polskie drogi Glebe trzeba poprostu pokochac w naszych warunkach.barteKKK03 pisze:I bardzo dobrze...buxi pisze:Decyzja zapadła kupiłem właśnie nowe świecące czerwone springi eibacha 30 mm w dół. Pozdrawiam
Ps. Gdyby w polsce nie było az takich dziur dawno bym zakładał gwint -80/60 ostatnio jechałem taxi starą beczka i myslalem ze dostane choroby morskiej tak bujało w zakrętach tfuuu