Witam,
Od paru dni zastanawiam sie nad swapem na wiosne. Ale moze da sie zrobic cos polowicznego. W tej chwili mam silniczek RH (1.8 na gazniczku), oleju duzo nie bierze, ladnie chodzi, ostatnio pompa zmieniana, alternator z nowymi lozyskami, wiec moze da sie to zachowac a wymienic glowice, kolektor ssacy, kompa zalozyc i inne pierdulki i przerobic go na cos w stylu KR
RH -> KR ??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: RH -> KR ??
16v ma ine tloki niz zwykly 1.8 i natrysk oleju na denko tloka.Zeby to mialo rece i nogi to trzeba zmienic caly silnik.Goofi pisze:Witam,
Od paru dni zastanawiam sie nad swapem na wiosne. Ale moze da sie zrobic cos polowicznego. W tej chwili mam silniczek RH (1.8 na gazniczku), oleju duzo nie bierze, ladnie chodzi, ostatnio pompa zmieniana, alternator z nowymi lozyskami, wiec moze da sie to zachowac a wymienic glowice, kolektor ssacy, kompa zalozyc i inne pierdulki i przerobic go na cos w stylu KR
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zawsze moze zalozyc kr i zeby w elektryke sie nie bawic zrobic: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=67917
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Widzialem, ale spalanie mnie zniechecilo, poza tym podobno webery nie sa tanieevolution pisze:zawsze moze zalozyc kr i zeby w elektryke sie nie bawic zrobic: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=67917
Z elektryka jest tak duzo zabawy
Jakby przerobic go na 16V, to na tych zwyklych tlokach i bez natrysku oleju bedzie tak zle
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ogolnie bedzie jechac jak AAM palic jak vr6:)
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT