Goofi pisze:A tak myslalem, by to skrecic dlugimi srubami po umieszczeniu boczka a glosnik umiescic w panelu.
Tylko, że w tym momencie bardzo utrudniasz sobie zdjęcie tapicerki, bo żeby ja zdjąć będziesz musiał rozkręcać panel itd.
Głosnik nie powinien być umieszczony w panelu, który trzym sie tylko na boczku tak naprawdę. Uwierz mi, ja popełniłem ten błąd i teraz będę musiał poprawkę robić. Jest bardzo trudno tak szczelnie to skręcić.
Goofi pisze:Tak na poczatku chcialem, ale miedzy blacha drzwi a boczkiem sa ze 2 cm i jak tam umieszcze glosnik, to bedzie on gleboko, potem na to panel (pewnie z powe.pl - nie mam warsztatu, by samemu rzebnic)
Więc musisz wyrzeźbić grubszy pierścień dla głosnika, taki, że jak przykryjesz go panelem to pierścien będzie bardzo blisko panelu z maskownicą. Chyba rozumiesz o co chodzi.
Jak bedziesz miał panel to poprzymierzaj i pokombinuj, napewno coś z tego wyjdzie.
Ja sam muszę się teraz zebrać, żeby zrobić nowe panele...
[ Dodano: Pon Paź 23, 2006 11:54 ]
przyponiało mi się, że
Mortas miałna sprzedanie panele do dwójeczki. Jakbyś zagadał to może i dystanse gotowe pod ten panel Ci opchnie.
Tylko, że nie pamiętam ile za to wołał...