RozmóVWki Opolskie
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: RozmóVWki Opolskie
Do Siego Roku Opolskiej Braci!
Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Siema Heniumajster heniek pisze:Witam w Lutym![]()
![]()
![]()
- majster heniek
Witajesox lucius pisze: ↑ndz lut 02, 2025 20:37Siema Heniumajster heniek pisze:Witam w Lutym![]()
![]()
![]()

- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jak tam życie w tych ciężkich uśmiechnietych czasachmajster heniek pisze:Witajesox lucius pisze: ↑ndz lut 02, 2025 20:37Siema Heniumajster heniek pisze:Witam w Lutym![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka![]()
![]()

- majster heniek
Jakoś się żyje , jak to na emeryturzeesox lucius pisze: ↑wt lut 04, 2025 07:01Jak tam życie w tych ciężkich uśmiechnietych czasachmajster heniek pisze:Witajesox lucius pisze: ↑ndz lut 02, 2025 20:37Siema Heniu
Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka![]()
![]()

PS obrazek się nie wyświetla

Temat dalej aktualny 
Dzień dobry forumowicze ci starzy i nowi
Ci co mnie znają to się zapytają co u mnie słychać , żyję
Dalej mieszkamy w Miedzianej w naszym psim zakątku , córeczka poszła do szkoły i staje się dorosła
No szlag mnie trafia że Pitera już nie ma wśród żywych
Majstra Heńka w Głuchołazach zalało to na kawkę tu nie wpada .
A co z resztą ? Fiona ,Kacper , Grześ226 , Adik , Anita , Magk, Megi, Krizis , Peres , ralphkoza, MłodyR1 , Marcineczek , Dumle , Mirek , Cziban Esox , Kati , Przemek, Oliokl , Żaneta,Dadi 82 , czarny 999, Alutka, dj sowa , kogo nie wymieniłem to wybaczcie i przypomnijcie się . Dziękuję . W dobrych latach widzieliśmy się raz w roku w Nysie
Mój cel to zebranie nas po kilku latach ,niestety w Nysie jest to nie możliwe.
Nie wiem czy to się uda ?
Szukamy jakiejś fajnej miejscówki przyjaznej do naszej społeczności i dla rodzin i dzieciaków– nieznośnych bachorów ( mam na myśli naszą 7 latkę
) Jak ktoś nie ma tego przybytku natury to jest również bardzo mile widziany
. Żeby mieć chwilę „spokoju” na pogaduchy to zatrudnimy profesjonalną firmę do opieki dla dzieciaków na kilka godzin dziennie .
Miejsce do uzgodnienia , ale raczej musi to być woda , domki , namioty , ognisko itp. Na tą chwilę nie mam pomysłu na miejscówkę.
Myślę o spotkaniu weekendowym w roku 2025 od końca maja do początku czerwca (2 noce )
Czas się spotkać po tych latach , powspominać , porządnie nachlać i pobawić .
Jest to termin odległy i mamy czas na przygotowanie . Udostępniajcie w innych grupach wszyscy są mile widziani 
Ostatnio zmieniony 02 paź 2024 18:48 przez szawełło, łącznie zmieniany 2 razy.

Czas się spotkać po tych latach , powspominać , porządnie nachlać i pobawić .

Ostatnio zmieniony ndz lut 16, 2025 10:51 przez szawełło, łącznie zmieniany 1 raz.
Ba.........................

- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
szawełło pisze:Temat dalej aktualny
Dzień dobry forumowicze ci starzy i nowi
Ci co mnie znają to się zapytają co u mnie słychać , żyję
Dalej mieszkamy w Miedzianej w naszym psim zakątku , córeczka poszła do szkoły i staje się dorosła
No szlag mnie trafia że Pitera już nie ma wśród żywych
Majstra Heńka w Głuchołazach zalało to na kawkę tu nie wpada .
A co z resztą ? Fiona ,Kacper , Grześ226 , Adik , Anita , Magk, Megi, Krizis , Peres , ralphkoza, MłodyR1 , Marcineczek , Dumle , Mirek , Cziban Esox , Kati , Przemek, Oliokl , Żaneta,Dadi 82 , czarny 999, Alutka, dj sowa , ellwood , kogo nie wymieniłem to wybaczcie i przypomnijcie się . Dziękuję . W dobrych latach widzieliśmy się raz w roku w Nysie
Mój cel to zebranie nas po kilku latach ,niestety w Nysie jest to nie możliwe.
Nie wiem czy to się uda ?
Szukamy jakiejś fajnej miejscówki przyjaznej do naszej społeczności i dla rodzin i dzieciaków– nieznośnych bachorów ( mam na myśli naszą 7 latkę
) Jak ktoś nie ma tego przybytku natury to jest również bardzo mile widziany
. Żeby mieć chwilę „spokoju” na pogaduchy to zatrudnimy profesjonalną firmę do opieki dla dzieciaków na kilka godzin dziennie .
![]()
Miejsce do uzgodnienia , ale raczej musi to być woda , domki , namioty , ognisko itp. Na tą chwilę nie mam pomysłu na miejscówkę.
Myślę o spotkaniu weekendowym w roku 2025 od końca maja do początku czerwca (2 noce )
Czas się spotkać po tych latach , powspominać , porządnie nachlać i pobawić .![]()
![]()
![]()
![]()
Jest to termin odległy i mamy czas na przygotowanie . Udostępniajcie w innych grupach wszyscy są mile widziani

Moja propozycja -
https://iloveturawa.pl/noclegi/

- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Szaweło poszedł PWszawełło pisze:Moja propozycja -
Moja propozycja terminu 6-8.06.2025 . Nie robimy tego spotkania publicznie na zgłoszenie . Nie musimy wynajmować żadnego kampingu itp. każdy przy wjeździe zapłaci za siebie . Tylko trzeba ewentualnie uprzedzić właściciela że w danym terminie przyjedzie ok 50 osób . Miejscówka dalej do uzgodnienia . Las , woda , plaża , atrakcje itp. mile widziane . Moją propozycję znacie jeżeli jest coś lepszego to jestem za jak najbardziej . Znając realia takich imprez noclegownia to duże pole namiotowe , hotel , domki itp. żeby nikt nie narzekał a miał prawo wyboru . Miło by było po tych latach spotkać się nachlać porządnie i powspominać a może i znaleźć kogoś młodego wiekiem i duszą który stworzy w innym miejscu klimat Nysy . Do zobaczenia 

- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oczywiście będę jeżeli jakieś Mistrzostwa Wędkarskie mnie nie zablokująszawełło pisze:Moja propozycja terminu 6-8.06.2025 . Nie robimy tego spotkania publicznie na zgłoszenie . Nie musimy wynajmować żadnego kampingu itp. każdy przy wjeździe zapłaci za siebie . Tylko trzeba ewentualnie uprzedzić właściciela że w danym terminie przyjedzie ok 50 osób . Miejscówka dalej do uzgodnienia . Las , woda , plaża , atrakcje itp. mile widziane . Moją propozycję znacie jeżeli jest coś lepszego to jestem za jak najbardziej . Znając realia takich imprez noclegownia to duże pole namiotowe , hotel , domki itp. żeby nikt nie narzekał a miał prawo wyboru . Miło by było po tych latach spotkać się nachlać porządnie i powspominać a może i znaleźć kogoś młodego wiekiem i duszą który stworzy w innym miejscu klimat Nysy . Do zobaczenia
No nie przesadzaj ludzie są ważniejsiesox lucius pisze: ↑ndz lut 23, 2025 20:13Oczywiście będę jeżeli jakieś Mistrzostwa Wędkarskie mnie nie zablokująszawełło pisze:Moja propozycja terminu 6-8.06.2025 . Nie robimy tego spotkania publicznie na zgłoszenie . Nie musimy wynajmować żadnego kampingu itp. każdy przy wjeździe zapłaci za siebie . Tylko trzeba ewentualnie uprzedzić właściciela że w danym terminie przyjedzie ok 50 osób . Miejscówka dalej do uzgodnienia . Las , woda , plaża , atrakcje itp. mile widziane . Moją propozycję znacie jeżeli jest coś lepszego to jestem za jak najbardziej . Znając realia takich imprez noclegownia to duże pole namiotowe , hotel , domki itp. żeby nikt nie narzekał a miał prawo wyboru . Miło by było po tych latach spotkać się nachlać porządnie i powspominać a może i znaleźć kogoś młodego wiekiem i duszą który stworzy w innym miejscu klimat Nysy . Do zobaczenia