Nowy immobilizer
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- beRRo
- Użytkownik
- Silnik: AKL
- Kontakt:
Nowy immobilizer
Posiadam jeden kluczyk do mojego MK4. Ostatnio zagubiłem z niego pastylkę i teraz świeci mi samochodzik z kluczem na desce. Wyłączyłem immo w komputerze auta więc jeździ pali ale miga dioda na desce właśnie z tym kluczem. Czy przy zakupie nowej pastylki i zakodowaniu jego będzie wszystko ok bez diody na desce?
- beRRo
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Nowy immobilizer
Qrypto kupić? Znaczy odnalazłem kluczyk zapasowy z pastylką i pytanie czy będę musiał wyciągać pin licznika by zakodować? Lub inaczej gdzie można umieścić pastylka najlepiej przy stacyjce by mrugacz na desce nie palił bo i tak immo jest off.
Pastylka crypto 48....musisz znać pin aby ją zakodować. Jeżeli chcesz ją luzem umieścić to jedynie w okolicach stacyjki, pod obudową.
- beRRo
- Użytkownik
- Kontakt:
USB VAG KKL we wtyku OBD2 PL z tej oferty https://allegro.pl/oferta/polski-interf ... 6205296720 chyba nie poradzi sobie z program Vag EEPROM v1.19.g? by odczytać pin
- beRRo
- Użytkownik
- Kontakt:
też przez ten program Vag EEPROM v1.19.g? czy inny? bo ja nie mogę się połączyć a jednak można jak mówisz
Ile pamiętam już jaka to była wersja ale chyba ta właśnie. Niestety nie mam tego laptopa aby to teraz sprawdzić. Robiłem to już kilka lat temu.
- beRRo
- Użytkownik
- Kontakt:
Udało się też tylko po wielu próbach (ale dla podpowiedzi zadziałało na odpalonym zapłonie też po wielu próbach).