[MK3] przekaźnik do kierunków świateł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
jaszczur
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
[MK3] przekaźnik do kierunków świateł
kolega z forumGregal(z naszej grupy) stoi po czestochową i padł mu najprawdobodobniej przekażnik z kierunków w zwiazku z tym mam pytanko gdzie on sie znajduje i jakie ma oznaczenie,ja nie mogę mu tego u siebie sprawdzić bo jestem w pracy i zaraz on bedzie do mnie dzwonił,z góry dziekuję za szybką odpowiedź,po uzyskaniu odpowiedzi proszę u usuniecie tematu,dziekuje
Ostatnio zmieniony sob paź 21, 2006 20:38 przez jaszczur, łącznie zmieniany 3 razy.
- Paweł Marek
- V.I.P.

- Paweł Marek
- V.I.P.

musi dać więcej info. Co mu teraz działa a co nie. Z przodu z tyłu po kolei.jaszczur pisze:ne ma teraz w ogóle światła z prawej tylnej strony,wcześnej mu świecił cały czas kierunek w tej lampie
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.

no to w takim przypadku na odległość ciężko pomóc. Trzeba by jakiś voltomierz mieć, na spokojnie obadaćjaszczur pisze:powinno ich być 5 ,2były urwane ale włozył je tam gdzie powinny być i dalej lipa,tak mu auto lakiernik oddał
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.