Co do ECU, to mój błąd, nie sprecyzowałem o co mi chodzi..
Ooo, super, dzięki grg474
Zajmę się tym może w weekend.
Problem z ESP, komputerem, grzanymi fotelami - Bora
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z ESP, komputerem, grzanymi fotelami - Bora
Golf MK3 -> Ibiza IIFl -> Bora boro delam toro toro nemikhad dige dige nemikham bebinamet
-
- Ma gadane
- Auto: Volkswagen Golf
Re: Problem z ESP, komputerem, grzanymi fotelami - Bora
Witam mam pytanie mam vw polo 9n 1.4 16v 75km bby 2003 r i często jak jest wilgotno na dworze to zapala mi się/ zarzy się kontrolka od systemu trakcji https://www.google.com/search?q=seat+ko ... mgrc=sWeOh
Wiem że auto nie ma systemu trakcji , nie ma nawet takiego przycisku, po podłączeniu pod komputer nic nie pokazuje ,co może być przyczyną takiego zachowania?
Wiem że auto nie ma systemu trakcji , nie ma nawet takiego przycisku, po podłączeniu pod komputer nic nie pokazuje ,co może być przyczyną takiego zachowania?
-
- Ma gadane
Witam mam pytanie mam vw polo 9n 1.4 16v 75km bby 2003 r i często jak jest wilgotno na dworze to zapala mi się/ zarzy się kontrolka od systemu trakcji https://www.google.com/search?q=seat+ko ... mgrc=sWeOh
Wiem że auto nie ma systemu trakcji , nie ma nawet takiego przycisku, po podłączeniu pod komputer nic nie pokazuje ,co może być przyczyną takiego zachowania
Wiem że auto nie ma systemu trakcji , nie ma nawet takiego przycisku, po podłączeniu pod komputer nic nie pokazuje ,co może być przyczyną takiego zachowania
-
- Ma gadane
Pomoże ktoś bo podłączyłem pod komputer i błędu nie ma , dodam że kontrolka się zarzy nawet po zgłaszaniu zapłonu