Nie zwróciłem uwagi, że zdjęcia są zrobione w innym kraju. Sądziłem, że to jakaś ulica u nas ale faktycznie masz rację. Hmm zdjęcia z Chorwacji? Wnioskujesz po napisach czy coś, bo autko niby jest ze Szwajcarii? Widziałem, że handlarz ma masę pojazdów po mniejszych i większych szkodach i myślałem, że w sumie w w tym siedzi i jest spoko. Popołudniu zadzwonię z ciekawości i zobaczymy co to za maszyna.
Pastusiak pisze: ↑czw lip 30, 2020 23:36
mimi2121, szukasz golfów z fsi pod maską i chcesz na gaz? Poszukaj lepiej Megane RS albo Focua ST z silnikami z pośrednim wtryskiem.
A co do samego golfa to jak budżet 30k to raczej mk5 Gti
Generalnie jeśli piąta generacja, to preferuję R32. Ale za cenę około 37-42 tys można dostać szóstkę GTI. Tutaj wleciała jeszcze wersja "35", którą nie ukrywam. Przytuliłbym chętnie. Owszem, zależy mi na gazowaniu pojazdu. O Megance słyszałem, że dobrze znosi gaz ale Focus ST hmm, aż muszę poszukać bo sądziłem zawsze, że Fordy niekoniecznie lubią gaz.
Z drugiej strony mając Golfa IV, X lat temu wracają wspomnienia, dobre wrażenia, miłość i chęć posiadania Golfika. Chętnie "R" ale trzeba mieć jeszcze na eksploatację, wymianę podzespołów itp. Dlatego chyba GTI.