Czy da się je jakoś aktywować czy są to tylko atrapy bez podświetlania.Aktywacja/włączenie drugiej ramki dziennych LEDów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
lessio
- Nowicjusz

- Auto: MINI Countryman CS, VW Golf 7 - niby żony ale jakby mój
- Silnik: CZCA
Aktywacja/włączenie drugiej ramki dziennych LEDów
Golf ma Ledy (wydaje mi się że są to MID LED) było to w pakiecie, napewno nie są skrętne bo zakręty są doświetlane statycznie. W dzień świeci jedna kreska w każdym reflektorze. Widzę że inne Golfy mają swiecące dwie kreski jak na zał. zdjęciu.
Czy da się je jakoś aktywować czy są to tylko atrapy bez podświetlania.
Czy da się je jakoś aktywować czy są to tylko atrapy bez podświetlania.Re: Aktywacja/włączenie drugiej ramki dziennych LEDów
Jeżeli dobrze pamiętam, to podwójna ramka dziennych będzie świeciła niestety tylko w lampach TOP.
W MIDach nie ma tam nawet LEDów, żeby można je było aktywować.
W MIDach nie ma tam nawet LEDów, żeby można je było aktywować.
-
Hos0
- Nowicjusz

- Auto: Golf 7 FL Variant
- Silnik: 1,5
Re: Aktywacja/włączenie drugiej ramki dziennych LEDów
Ja ostatnio obejrzałem swoje lampy LED MID i wydaje mi się że w tych paskach które się nie świecą są normalnie diody tylko są wyłączone elektronicznie. Nie chce mi się w to wierzyć żeby producent robił dwa rodzaje lamp. To jest porostu opcja za która trzeba zapłacić .... tak samo jak naprzykład Skoda brała 800 pln za doświetlanie zakrętów w halogenach. Na czymś trzeba zarabiać . Jakbym miał VCDS to chętnie bym to sprawdził .
-
p.blak21@wp.pl
- Nowicjusz

Też się tym interesowałem wizualnie jak dla mnie to te same lampy. Kupiłem wczoraj vcdsa czekam jak dojdzie i będę działał.
- flo89
- Użytkownik

- Auto: Golf MK7 2016
- Silnik: CZCA
Powodzenia, już nie tylko wy dwaj próbowaliście, przed wami setki innych za granicą i nie tylko dało się nabrać na "widzę tam ledy tylko wyłączone" 
Nic tam fizycznie nie ma, tylko w plastiku sa otworki po diodach

Nic tam fizycznie nie ma, tylko w plastiku sa otworki po diodach
MK7 2016 1.4 TSI CZCA Highline
-
Tygrysq
- Użytkownik

- Auto: Golf mk4
- Silnik: ALH
- Kontakt:
I do tego wszyscy wierzą że vcds działa cuda. Po piwrwsze jak już musi być ori i najnowszy bo chińczykom ale też ori i tym starszym brak bibliotek...
Jak już takie rzeczy jeśli są możliwe zmienia się inżynierią vas. Vcds A vas to dwie odmienne rzeczy. Ten pierwszy że tak powiem już dawno odszedł do lamusa.
Miałem w rękach uszkodzone lampy mid w rękach i żadnych diód nie ma dodatkowo w gratisie...
Jak już takie rzeczy jeśli są możliwe zmienia się inżynierią vas. Vcds A vas to dwie odmienne rzeczy. Ten pierwszy że tak powiem już dawno odszedł do lamusa.
Miałem w rękach uszkodzone lampy mid w rękach i żadnych diód nie ma dodatkowo w gratisie...