[mk3] Podświetlenie kokpitu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] Podświetlenie kokpitu
Moj problem wyglada następująco. Przy właczeniu swiateł nie działa mi podswietlenie deski rozdzielczej, panelu ogrzewania i włączników świateł, czy ktos wie co moze byc tego przyczyna??
Ostatnio zmieniony śr paź 18, 2006 22:52 przez Finger86, łącznie zmieniany 1 raz.
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
- tomekzabrze
- Użytkownik

- Kontakt:
Witam
Podłączę się do tematu
w moim Golfie świeci deska rozdzielcza ale oświetlenie jest dość słabe cały czas mam pokrętło służące do regulowania intensywności oświetlenia ustawione na maxa ale mimo to słabo świeci. Czy Golfy tak mają czy może coś trzeba wymienić itp. Dodam że np. pokrętło do regulowania temperatury prawie wogóle nie świeci (oczywiście chodzi mi o noc)/.. MK3, 1,6
Pozdrawiam
Podłączę się do tematu
Pozdrawiam
trzeba zastosowac mocniejsze żarówki. mi słabo swieciło podświetlenie zegarów. po wymianie zarówek na mocniejsze jest supermmksk pisze:Witam
Podłączę się do tematuw moim Golfie świeci deska rozdzielcza ale oświetlenie jest dość słabe cały czas mam pokrętło służące do regulowania intensywności oświetlenia ustawione na maxa ale mimo to słabo świeci. Czy Golfy tak mają czy może coś trzeba wymienić itp. Dodam że np. pokrętło do regulowania temperatury prawie wogóle nie świeci (oczywiście chodzi mi o noc)/.. MK3, 1,6
Pozdrawiam
nie trzeba rozkrecać zegarów trzeba je tylko wyjąć
1. wyciagasz maskownice obok świateł
2.maskownica obok radia
3. wyciagasz włacznik świateł- zatrzask
4.po wyjeciu włacznika świateł bedziesz widział śróbke i po wyjeciu maskownicy boku radia też bedzie śróbka
5. odkręcasz
6. wyciagasz obramówke licznika
7. 2 śródki trzymające licznik
8. wypinasz kość z tyłu licznika.
9licznik masz w rekach przykładasz sobie szybka to brzusia i od góry masz 2 zarówki
10 wyciagasz je i idziesz do sklepu po mocniejsze ( ja juz nie pamietam jakie dałem bo to dawno było)
11. wkładasz nowe żarówki
12.zkładasz wszystko w odwrotnej kolejności
1. wyciagasz maskownice obok świateł
2.maskownica obok radia
3. wyciagasz włacznik świateł- zatrzask
4.po wyjeciu włacznika świateł bedziesz widział śróbke i po wyjeciu maskownicy boku radia też bedzie śróbka
5. odkręcasz
6. wyciagasz obramówke licznika
7. 2 śródki trzymające licznik
8. wypinasz kość z tyłu licznika.
9licznik masz w rekach przykładasz sobie szybka to brzusia i od góry masz 2 zarówki
10 wyciagasz je i idziesz do sklepu po mocniejsze ( ja juz nie pamietam jakie dałem bo to dawno było)
11. wkładasz nowe żarówki
12.zkładasz wszystko w odwrotnej kolejności