Cześć. Mam uszkodzone dwie części w lampie prawej, mianowicie dekielek okrągły którym zamykamy dostęp do palnika ma wyłamany zaczep i kawałek krawędzi. Może ktoś się orientuje czy podejdzie mi z innego modelu ?
Drugi element to dekielek na który przyczepiona jest przetwornica...ma wyłamane dwa zaczepy, można gdzieś to kupić ? Szukałem na olx oraz alle niestety bez skutku.
[mk4] Ori xenon AL. Dekielek, zaślepka.
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV TDI++, Octavia III Kombi.
- Silnik: ATD
[mk4] Re: Ori xenon AL. Dekielek, zaślepka.
Cześć, dekielek ma numer 1J1941607H a ta zaślepka 1J1941608J, najlepiej poszukać lamp sprzedawanych na części, może ktoś ma jeszcze. Warto spytać w ASO, czy jeszcze jest w sprzedaży
-
- Mały gagatek
- Auto: Golf VII GTI 2.0
- Silnik: CXCA
Dziekuję za numery, okrągły dekielek znalazłem...koszt 71 + KW zł. szt. ale tak patrze i widzę że vectra B ma podobne tylko chyba za nisko. Sprawa się komplikuje tylko z mocowaniem przetwornicy bo w necie znalazłem jedna ale nie ta strona
-
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV TDI++, Octavia III Kombi.
- Silnik: ATD
Pytałem w ASO - dekielek 70 PLN, ale odbiór ok tygodnia (idzie z Niemiec). Niestety zaślepka nie jest produkowana już.
-
- Mały gagatek
- Auto: Golf VII GTI 2.0
- Silnik: CXCA
Właśnie miałem pisać że telefonowałem do serwisu VW ekhm...więc tak : 1J1941607H - 70 zł. tydzień oczekiwania na dostawę z DE, natomiast zaślepka na przetwornicę 1J1941608J - 340 zł. termin ten sam super po prostu....szukam kogoś z drukarką 3D