Dawcą został oryginalny most, na którym wiskoza działa bez zarzutów.

Niestety chyba od leżenia owa wiskoza również nie reaguje zbyt szybko, więc trzeba będzie zregenerować sprzęgło. Ku temu mam już olej.
Golf zaliczył kilka zlotów - konkretnie 3 w tym roku. Reszta zdjęć to moja zbawa fotografią.
1. Classic mania Sosnowiec - zlot jak zlot, połowa aut nie ruszona, dlatego czasem jestem za jakąś wstępną selekcją niż wpuszczać np VW Vento w serii, które do zabytku mają tyle samo co golf 3. Na szczęście było też sporo najprawdę fajnych bryk, ale jak tego imprezy mają do siebie, w tłumie wszystko ginie

Plama pod autem to tylko destylowana woda z parownika ;D
W tym roku niespodziewanie udało sie zegrać i pokazać trzy Country na pikniku w Koninie. ZLotu nie będę oceniał, to był tylko piknik na zakończenie sezonu, ale za to bardzo fajnie i miło było poznać Adalberta i Radka, którzy przyjechali. Pogadaliśmy dość dużo o country i ciekawych patentach, mam nadzieje że w przyszłym roku będziemy mieli wiecej okazji postawic nasze auta na zlotach i powymieniać sie doświadczeniami. Zachęcam właścicieli country do przyjeżdzania na spoty zloty bez względu w jakim stanie są Wasze auta. Fajnie jest pogadać z ludźmi o tych zainsteresowaniach. Nic tak bardziej nie cieszy jak zobaczyć inne Country.

To nie był piknik właścicieli modeli