Pytanie odnośnie tylniej belki mk3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie wiem czy w dobrym miejscu temat jak coś przepraszam ( jestem nowy ).
Witam czy do mk3 Varianta można włożyć belkę z Hatchbacka ? , mam zamiar wymienić belkę z bębnów na tarcze
Witam czy do mk3 Varianta można włożyć belkę z Hatchbacka ? , mam zamiar wymienić belkę z bębnów na tarcze
Belki będą pasować zamiennie różnica jest w twardości sprężyn i amortyzatorach
Czyli nie ma znaczenia , a diesel czy benzyna ma znaczenie ? Co do belki
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Jak juz pisalem w innym temacie nie musisz przekladac calej belki. Zdejmujesz bebny, szczeki i pod nimi przy czopie bedziesz mial 4 sruby. Odkrecasz je i juz masz gola belke. Nastepnie dokrecasz czopy od zestawu z tarczami, podlaczasz zaciski i po robocie. (Wykonalne, pasuje robilem tak u siebie;)). A jezeli juz chcesz sie bawic z cala belka to odrazu wymien sobie w niej tuleje skoro i tak bedzie wyciagnieta:).
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
Re: Pytanie odnośnie tylniej belki mk3
ja się tylko pytam jak chcecie założyć taka belkę z hatchbacka do kombi? Przecież to jest całkiem co innego jeśli chodzi o amortyzatory., może do karoserii pójdzie przy kręcić Ale co dalej?
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie zaywazylem ze chodzi o Variant-a.matisim pisze:ja się tylko pytam jak chcecie założyć taka belkę z hatchbacka do kombi?
Racja...nie bedzie pasowac.matisim pisze:Przecież to jest całkiem co innego jeśli chodzi o amortyzatory.
-
- Mały gagatek