Jakie Auto Wybrać Miejskie
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Re: Jakie Auto Wybrać Miejskie
Nakazu nie ma i kolego nie musisz mnie tego uczyć bo w dwóch ASO pracowałem ale chyba 95% ludzi jednak serwisuje. Są to jakby nie patrzeć pewne koszty. Już niewiele osób się decydowało na wykryta unas jakaś usterkę np w zawieszeniu naprawiać gdzieś indziej byle taniej. 9 lat temu wymiana łącznika stabilizatora w astrze h to było troszkę ponad 300 zł. Troszkę dużo jak dla mnie za bzdurę która wymienię sam w 15 minut a cześć kosztuje z lemiego jakieś 100 zł.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
95% serwisuje bo mają auta w kredytach czy leasingach i tego wymagają banki, tak samo jak wykupu pełnego ubezpieczenia.
Biorąc pod uwagę wszystkie koszty związane z kredytem samochodowym, to chyba lepiej brać kredyt gotówkowy i olać wszelkie przeglądy i AC. Wykupić tylko za 100-200zl mini AC od kradzieży i żywiołów.
Biorąc pod uwagę wszystkie koszty związane z kredytem samochodowym, to chyba lepiej brać kredyt gotówkowy i olać wszelkie przeglądy i AC. Wykupić tylko za 100-200zl mini AC od kradzieży i żywiołów.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
warto się zastanowić nad tym, co ci się podoba
nie dla pani doktor czy doktora, profesora itp... który śrubki nie potrafi przykręcić a po drugie stać go na serwis
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
drożej zapłóacisz za minicaso niż za serwisowanie przez trzy pierwsze lata z wymianą oleju i przeglądem po 30 tys km, po 15 w międzyczasie sam sobie wymienisz olej
Kocham takie teksty, znajomy rozumiem to jakiś guru motoryzacyjne i jak ON je ma to już jest super hiper fajne? A, że jeździ np tylko do kościoła i raz w miesiącu na targ robiąc miesięcznie tysiąc kilometrów to znaczenia nie ma?