[mk4] Części Economy VW
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
[mk4] Części Economy VW
Witam. Czy ktoś z was kupował części z linii Economy w ASO i ma jakieś porównanie do zwykłych części ? Np czym będzie różnił się filtr kabinowy zwykły od tego z linii Eco ?
-
- Mały gagatek
[mk4] Re: Części Economy VW
Ja mam pióra wycieraczek z tej linii już 3 rok i jest super, oraz akumulator drugi rok i też na razie jest ok.
-
- Użytkownik
Pan w serwisie stwierdził, że części Economy są przeznaczone do samochodów starszych jak 4/5 lat i że nie mogą montować tych części w samochodach młodszych. Ponoć się niczym nie roznia choć na stronie VW możemy przeczytać "Zostały one stworzone specjalnie do samochodów 5-letnich i starszych i są produkowanymi seryjnie częściami z drobnymi modyfikacjami." https://www.volkswagen.pl/pl/serwis-i-a ... onomy.html
Więc w sumie nie do końca wiadomo czy czyms się różnią czy nie nie mając obok siebie obu częsci.
Więc w sumie nie do końca wiadomo czy czyms się różnią czy nie nie mając obok siebie obu częsci.
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
Aku kosztował ok 500zł , ja z rabatem kupiłem za 400zł , a była jeszcze wersja co niby idzie na pierwszy montaż to ponad 900zł.
Nie no napewno lepszy jak ten w sklepie też tej samej firmy.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
[mk4] Re: [mk4] Re: Części Economy VW
Tak kula podpowiada?wesol pisze:Nie no napewno lepszy jak ten w sklepie też tej samej firmy.
Wszyscy producenci aut walą tak po rogach sprzedając niby swoje akumulatory.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Ja mam z Economy Parts akumulator i wycieraczki już dłuższy czas. Wszystko elegancko i nie mam na co narzekać. Skoro można i dobrze, i tanio, to nie widzę sensu, żeby przepłacać. Mają fajną stronę, na której sporo można o tych częściach poczytać: https://economy-parts.pl/