Witam
Zakładam digi do 1,8 KR i mam kilka pytań
-czy stary komputer zostawić z odpiętymi kablami np od cewki
-czy regulator napięcia zostaje bo mam wtyczkę digi pochodzi od 9 A i pasuje tam gdzie był regulator
-skąd wziąść napięcie do komputera
DIGI 1
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- KoguT
- I am the Stig
- Auto: VW Golf MK4 Cabrio
- Silnik: ABF
- Kontakt:
Re: DIGI 1
Czytam piąty raz Twoje słowa i nie mam pojęcia o co Ci chodzi...
Robiłem kilka konwersji 9A na Digi1 i mogę coś doradzić ale nie mam pojęcia o jaki regulator napięcia Ci chodzi, a tym bardziej po co chcesz zostawiać stare ECU od KRa.
odezwij się na PW, daj tam nr telefonu to zadzwonię i pogadamy. Forum pomału przymiera przez erę facebooka i innych dupersztyków więc ciężko się coś konkretnego dowiedzieć...
Robiłem kilka konwersji 9A na Digi1 i mogę coś doradzić ale nie mam pojęcia o jaki regulator napięcia Ci chodzi, a tym bardziej po co chcesz zostawiać stare ECU od KRa.
odezwij się na PW, daj tam nr telefonu to zadzwonię i pogadamy. Forum pomału przymiera przez erę facebooka i innych dupersztyków więc ciężko się coś konkretnego dowiedzieć...
Re: DIGI 1
Witam. Podepne się pod temat.
Mianowicie zbieram graty zeby 9A podłączyć i jak ostatnio szukałem gratów to niestety nie znalazłem Copotu. 037906040B.
Pytanie: da się go czymś zastąpić czy musi ori być?
Mianowicie zbieram graty zeby 9A podłączyć i jak ostatnio szukałem gratów to niestety nie znalazłem Copotu. 037906040B.
Pytanie: da się go czymś zastąpić czy musi ori być?