[mk4] Brak klimatyzacji
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
[mk4] Brak klimatyzacji
Witam pisze w imieniu kolegi;) posiada on zabójcze szybkiego 1.4 16v nie działa klima, powiem na wstępie ze jest to manualna klima. Kiedy włączymy ją to wiatraki włączają się i kompresor także ale nadal leci ciepło. Kompresor czuć że pracuje robi się ciepły i za nim obydwie rurki są gorące. Czynnik sprawdzany i podobno jest 560G tak powiedział Pan który nabija. Wszystko wygląda na to że padła sprężarka bo czynił temp i czujnik ciśnienia działają. Chyba że jest coś jeszcze co możemy sprawdzić?
-
- Nowicjusz
[mk4] Re: Brak klimatyzacji
Więc co polecasz?
U mnie sprężarka używana z gwarancją rozruchową 200zl I teraz muszę się zastanowić
U mnie sprężarka używana z gwarancją rozruchową 200zl I teraz muszę się zastanowić
-
- Nowicjusz
- slawek987
- Gadatliwa bestia
- Auto: GOLF SV
- Silnik: DCYA
Dołączam się do pytaniaColourconcept95 pisze: ↑pt cze 21, 2019 00:04A żeby to wymienić zawór trzeba wyjąć sprężarke z auta?
Instrukcja: viewtopic.php?f=14&t=600578
Zdjęcia odświeżę wieczorem.
EDIT: Zdjęcia już są widoczne - niestety okazało się, że są one na innym PC-cie stąd dopiero wczoraj w nocy wrzuciłem
Zdjęcia odświeżę wieczorem.
EDIT: Zdjęcia już są widoczne - niestety okazało się, że są one na innym PC-cie stąd dopiero wczoraj w nocy wrzuciłem
________________________________________________________________________________
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09