[mk4] Montaż uchwytu na napoje
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] Montaż uchwytu na napoje
Powitać kolegów i koleżanki. W ostatnim czasie zakupiłem VW mk4 w którym brakuje mi kilku rzeczy, które miałem w mk3. Między innymi podłokietnika i uchwytu na napoje. O ile z podłokietnikiem jest prosta sprawa (kupuje przykręcam i jest) tak z uchwytem mam dylemat. Jest sama blenda w miejscu gdzie zwykle jest cupholder (nad szufladką która jest nad radiem) i pytanie się rodzi czy jeżeli kupię ori uchywt to czy jest to po prostu plug and play? Czy trzeba coś modzić przy tym? Potrzebuje porady oczywiście jeżeli macie jakieś doświadczenia odnośnie podłokietnika też z chęcia poczytam i dowiem się czegoś nowego Przepraszam jeśli temat już był poruszony (szukałem ale znalazłem tylko informacje jak wymienić uchwyt bądź że blenda się blokuje o deskę) Dziękuje z góry za każdą poradę!
[mk4] Re: Montaż uchwytu na napoje
Witam jeszcze sie nie spotkalem z sama zaslepka ,napewno niema nacisnij zaslepke.Tymbardziej ze zaslepka trzyma sie cupholdera.
Mariusz
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
montaz podłokietnika viewtopic.php?t=292197
montaż uchwytu na kubki viewtopic.php?t=296203
Poczytaj i dojdziesz do sedna , zaślepkę nad radiem trzeba podważyć i wyjdzie , wtedy zależnie od rocznika auta montujesz ( są 2 rodzaje uchwytów na kubki )
PS w swoim miałem tylko zaślepkę
Poczytaj i dojdziesz do sedna , zaślepkę nad radiem trzeba podważyć i wyjdzie , wtedy zależnie od rocznika auta montujesz ( są 2 rodzaje uchwytów na kubki )
No właśnie w tym tkwi problem że u mnie jest tylko zaślepka zdjąłem ją i pusta przestrzeń jest za nią
Dzięki bardzo!majster heniek pisze: ↑czw maja 09, 2019 16:56montaz podłokietnika viewtopic.php?t=292197