[mk4] Urwana śruba mocowania maglownicy do sanek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] Urwana śruba mocowania maglownicy do sanek
Witam,
podczas demontażu sanek urwała się śruba mocująca maglownicę. Czy wiecie gdzie można dostać taką tulejkę/wkładkę z gwintem jak na zdjęciu ?
podczas demontażu sanek urwała się śruba mocująca maglownicę. Czy wiecie gdzie można dostać taką tulejkę/wkładkę z gwintem jak na zdjęciu ?
[mk4] Re: Urwana śruba mocowania maglownicy do sanek
sprawdzałem nitonakrętki, nie ma niestety z takim wymiarem (średnica zew 13.5mm)
Ja miałem taki problem, że po regeneracji wróciła przekladnia bez jednej tulejki. Śrubę polevam kupić w ASO albo najlepiej od razu 4, a tulejka to na szrocie, tylko trzeba dobrze pogadać, zeby Ci dali wybić z maglownicy sprawdzę jeszcze czy posiadam taką na wyposazeniu gdzieś i ewentualnie dam znać
TDI -> The Devil Inside
Zawsze możesz dać śrubę z nakrętką samokontrującą.
Nitonakrętka to przecie pęcznieje jak się ją instaluje. Zresztą czy musi być zainstalowana? Ma kołnierz to jak się przykręci śrubę to będzie i tak trzymać. Nie jest to połączenie jakieś mega znaczące więc i jakieś własne rzemiosło wchodzi w grę. Tokarnia, gwintowanie, spawanie itp.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to