[wzmacniacz]Jaki wzmak??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[wzmacniacz]Jaki wzmak??
Chce zakupić wzmacniacz do 500zł. Co proponujecie czy najlepszym rozwiazaniem bedzie ten piecyk?? http://allegro.pl/item133964924_carpowe ... metra.html
Ostatnio zmieniony ndz paź 15, 2006 21:42 przez gniochu, łącznie zmieniany 1 raz.
sory, że OT, ale takiego rarytasa to dawno nie przeczytałem (opis aukcji wymienionej wyżej):
"5,5 metra porządnego przewodu zasilającego gratis o przekroju 20mm2. Dajemy kabel ze sporym zapasem- minimalny przekrój zalecany przez producenta to 8 mm "
8mm kabel prądowy zalecany przez producenta... pięknie
"5,5 metra porządnego przewodu zasilającego gratis o przekroju 20mm2. Dajemy kabel ze sporym zapasem- minimalny przekrój zalecany przez producenta to 8 mm "
8mm kabel prądowy zalecany przez producenta... pięknie
kabel 8mm2 jaką prądowy do zasilania wzmacniacza to dużo za mało i jest to poprostu wyssany z palca kit, że tak zaleca producent. a co do wzmacniacza - to jeśli nie spodziewasz ie cudu, nie chcesz budować niewiadomo co no i zalezy Ci na nowym wzmacniaczu, to chyba to dość rozsądny zakup. W kwocie do 500PLNów z nowych wzmacniaczy dostaniesz jeszcze tylko Blaupunkta, Magnaty, Firsty, Boschmany i inne wynalazki. Więc wszystko zależy od tego, co oczekujesz
Łuki, aha dzieki za odp. nie jestem jakims melomanem wiec raczej powinno mi wystarczyc to co zapoda ten piecyk wczesniej mialem Geltharda i moim zdaniem gralo fajnie. Głosnik napedzony wzmakiem to pioneer nie pamietam modelu ale wiem ze ma 120W RMS a 350W MAX, 25cm srednicy, na starym wzmaku gral zakefajnie cala buda latala nikt nie wierzyl ze taki glosnik robi tyle zamieszania . A czy nowy to nie koniecznie moze byc jakas uzywka....