[TDI CR] Golf 7 2.0TDI 2015 pali jak smok (CRLB)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- JacekBomber
- Nowicjusz
- Auto: Volkswagen Golf
- Silnik: CRLB
[TDI CR] Re: Golf 7 2.0TDI 2015 pali jak smok (CRLB)
Co to za rady?"Masz pecha zakupowego" albo piszczący napęd rozrządu(wielki dramat!!!)pisząc,że masz pewne podejrzenia i na koniec "szukaj nieszczelności".Golf stoi u komputerowca od poniedziałku szuka nieszczelności.Jak nie masz pojęcia to się nie odzywasz chyba,że chcesz sobie "nabijać" posty a to mnie nie interesuje,zupełnie.A szklaną kulę zgubiłeś czy popsułeś?
To niezły fachowiec jak od poniedziałku szuka nieszczelności. A potem Ciebie skasuje odpowiednio, bo przecież Panie on szukał tyle dni. Swoją drogą to już 3 "Fachowiec" a rezultatu jak nie było tak nie ma. Ja bym Ci pomógł od samego początku, ale Ty nie szukasz pomocy, masz swój rozum, klapki na oczach i nie chcesz słuchać. A wystarczyło poczytać to czy inne forum, w Warszawie dobrych mechaników pod dostatkiem, ale dalej wymyślasz i kombinujesz. The end jeżeli chodzi o ten temat.
- JacekBomber
- Nowicjusz
Bayo!tatian pisze: ↑czw mar 08, 2018 20:03To niezły fachowiec jak od poniedziałku szuka nieszczelności. A potem Ciebie skasuje odpowiednio, bo przecież Panie on szukał tyle dni. Swoją drogą to już 3 "Fachowiec" a rezultatu jak nie było tak nie ma. Ja bym Ci pomógł od samego początku, ale Ty nie szukasz pomocy, masz swój rozum, klapki na oczach i nie chcesz słuchać. A wystarczyło poczytać to czy inne forum, w Warszawie dobrych mechaników pod dostatkiem, ale dalej wymyślasz i kombinujesz. The end jeżeli chodzi o ten temat.
- JacekBomber
- Nowicjusz
Wydaję się,że temat do zamknięcia."Pacjent" uzdrowiony!!!
No to napisz, co w końcu było nie tak, a nie temat do zamknięcia. Ehhhhh
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- JacekBomber
- Nowicjusz
Zasadniczo po wymianie przepustnicy mechanior ( nie mając aktualnego) oprogramowania nie zrobił poprawnej jej adaptacji.Koleś od kompa wyczyścił,wgrał nowe nastawy i samochód jak nowy.Wczoraj zrobiłem 150km średnie spalanie na FIS'ie 5,6l.