Octavia mk1 VRS+ by Wronek1
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
jakbym wiedział że tak blisko jestem to bym napewno dał znać ale jakoś na wakacjach najmniej skupiałem się na autach . Może za rok znowu polece w tamte rejony to wtedy jakiś spot na 100%
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
auto do sprzedania , jak ktoś zainteresowany to PW. Stan ideał, nie ma nic do robienia w tym aucie na dzień dzisiejszy.
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Re: Octavia mk1 VRS+ by Wronek1
Skąd decyzja? Jaki następca?wronek1 pisze:auto do sprzedania , jak ktoś zainteresowany to PW. Stan ideał, nie ma nic do robienia w tym aucie na dzień dzisiejszy.
życie się troszkę obróciło , można powiedzieć że o 180stopni i nie potrzebuje już dużego auta ... ani benzyny bo bede teraz sporo jeździł , wiec skoda mimo że wylizana musi iść do ludzi a ja bede szukał ibizy/polo w tdi najlepiej 130koni i do tego soft ... bo teraz szkoda kasy na bene gdzie w poniedziałek tankowałem do pełna a dzisiaj już tylko ćwiartka została a wczesniej jeździłem na tym prawie 3tyg.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
kupisz nie wiadomo co jeszcze diesel lalka z przebiegiem 198000km który pewnie spali 5litrów. Jak kupiłem vrs tylko przez bardzo niskie koszty utrzymania i zamontowałem lpg.
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
wronek1, masz pewne autko doinwestowane , za które nikt ci nie da rozsądnych pieniędzy dla ciebie względem stanu auta bo tak jest zawsze , zrób jak koledzy wyżej piszą zamontuj dobrą instalację gazową choć sam jestem nastawiony ant gazowo ale to jedno z najrozsądniejszych wyjść dla ciebie , dzisiejsze diesle po 2latach mają nalatanie po 150-180kkm także 5-8latek będzie miał nie mniej jak 400kkm chyba ze masz jakiegoś pewniaka na oku .ok
Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM
nie ma opcji na LPG ... musze miec tdi auto sprzedam prędzej czy później , czas mnie mocno nie goni ... co do zakupu nowego auta to na tdi zjadłem zęby , nie boje się ze kupie ulepa , a serwisowanie czy ewentualne naprawy mam jak za darmo ...
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
wronek1, w takim razie ,wiesz co zrobić . Powodzonka w sprzedaży jak i kupna tdi.
Skoda zostaje , po przeliczeniu ile włożyłem i w jakim jest stanie , zrobiłbym mega błąd sprzedając ją ...
Trzeba więc robić wydech bo obecnie jest jakiś pedalski
tak wiec w tygodniu ląduje 2.5 cala a samo dp 2.75
Mocy przybywaj !
Trzeba więc robić wydech bo obecnie jest jakiś pedalski
tak wiec w tygodniu ląduje 2.5 cala a samo dp 2.75
Mocy przybywaj !
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
wronek1, Ciekawe co ci przemówiło do rozumu
Szkoda by było oddać tak zadbane i dopieszczone auto .
Wiadomo że się już nie odzyska włożonych pieniędzy dlatego ja swoją również nigdzie nie wystawiam ,bo nie ma ciśnienia i nie muszę niczego na siłę kupować ,chyba że trafi się klient który będzie potrafił docenić wkład w auto i jego stan a nie patrzył że to już takie stare auto bo ma 17lat albo jeszcze coś innego wymyślał ,także niech kura jeździ jak najdłużej i to bezawaryjnie
Szkoda by było oddać tak zadbane i dopieszczone auto .
Wiadomo że się już nie odzyska włożonych pieniędzy dlatego ja swoją również nigdzie nie wystawiam ,bo nie ma ciśnienia i nie muszę niczego na siłę kupować ,chyba że trafi się klient który będzie potrafił docenić wkład w auto i jego stan a nie patrzył że to już takie stare auto bo ma 17lat albo jeszcze coś innego wymyślał ,także niech kura jeździ jak najdłużej i to bezawaryjnie
up
wydech ogarnięty , zrobiłem sam w 3h wszystko początek 2.75 a później 2,5 cala , dynamika na mega plus , chciałem coś nagrać jak to jeździ ale zaczęło padać , udało się tylko zrobić filmik jak zmienił się dźwięk i podłączyłem vaga żeby zlogować auto pod kpower'a.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PPojcgM_gIo[/youtube]
wydech ogarnięty , zrobiłem sam w 3h wszystko początek 2.75 a później 2,5 cala , dynamika na mega plus , chciałem coś nagrać jak to jeździ ale zaczęło padać , udało się tylko zrobić filmik jak zmienił się dźwięk i podłączyłem vaga żeby zlogować auto pod kpower'a.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PPojcgM_gIo[/youtube]
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
wronek1, no i miodzio ,a co z sondami lambda ???