A z tych 315 co polecasz? Bo się zastanawiam czy nie zapodać 315 bez kombinacji (ale wybór nieduży w porównaniu z 278mm, a jeśli już to są te niższe) zamiast większego, ale odkąd zamontowałem webasto chciałbym żeby pojemności nie zabrakło

Moderator: VIP
ale jeszcze fizycznie trzeba by sprawdzić czy się zmieści bo aku nie postawisz gdzie popadnie...on ma swoje miejsce na podstawie aby był poprawnie przykręcony i porządnie siedział...no chyba żeby się wypiąć na tolwlw pisze:Od końca do końca jest nawet ponad 353mm - chyba jakoś 358-360 było
Ostatnio mam Duracell 80Ah 315x175mm, póki co jestem zadowolony...gwarancja 5 latlwlw pisze:A z tych 315 co polecasz?
Wejdzie, tylko jaki sens dawać sztywniejsze tuleje jak sam wahacz będzie pracował.deskjet pisze:riccardoa, czyli jak kupię tuleje o nr 8N0407181B to będą pasować do obecnych wahaczy?
myślę że można pominąćlwlw pisze:zostaje jeszcze kwestia obciążalności tej półki
na tej najmniejszej podstawie miałem zawsze aku przesunięty na maksa w stronę silnika...między aku a błotnikiem jeszcze olej trzymałemlwlw pisze:i fakt, że ta podstawa nie ma swoich śrub mocujących na środku tylko gdzieś tak w 1/3 długości, przez co aku byłby z tej drugiej strony niejako trochę w powietrzu
Akurat na sztywności mi nie zależy, bardziej na trwałości a tu raczej trwalsze będą pełne tuleje... no i czy zwykłe czy pełne to cena praktycznie taka sama. W zmianę wahaczy nie będę się bawił.sebekgolf pisze:Wejdzie, tylko jaki sens dawać sztywniejsze tuleje jak sam wahacz będzie pracował.deskjet pisze:riccardoa, czyli jak kupię tuleje o nr 8N0407181B to będą pasować do obecnych wahaczy?
Tzn.co będzie się wyginał,czy jak sobie wyobrażasz jego pracę?sebekgolf pisze:Wejdzie, tylko jaki sens dawać sztywniejsze tuleje jak sam wahacz będzie pracował.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości