[Mk3] czy to normalne?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- ziolo115
- Ma gadane

- Kontakt:
[Mk3] czy to normalne?
witam. mam pytanko dotyczące elekrtyki. Otóz w tylnych lampach swiatło przeciwmgłowe znajduje sie po wewnętrznej stonie. ale u mnie świeci tylko z lewej strony a z prawj nie. normalnie jest zarówka ale nie swieci ? co moze byc przyczyną? czy to tak musi byc? czy to normalne? kumpel ma tez mk3 i ma tak zamo jak ja i tez mu nie swieci.
- bomberxl
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
W razie potrzeby wyciągasz i masz 21W np do stopu,cofania,czy kierunkowskazu.
[ Dodano: 06 Paź 2006 21:59 ]
Zajrzyj w dziurkę i sprawdź,czy są blaszki stykowe.Jak nie ma,to nie musi świecić.
Tak robią.
[ Dodano: 06 Paź 2006 21:59 ]
Zajrzyj w dziurkę i sprawdź,czy są blaszki stykowe.Jak nie ma,to nie musi świecić.
Tak robią.
no to nareszcie necik w domu i przepraszam za nie uzywanie polskich liter z powodu ich braku :-)
witam no to dziwne panowie bo w moim GT rocznik 96. swieci z jednej i z drugiej strony instalcja jest orginalna zarowno idzie do jednej jak i drugiej lampy wiec to nie jest powiedziane tak ma byc tylko moze to zalezy od wersji wyposazenia ?? , u mnie w mk2 swiecilo z jednej strony ale do prawej wogule nie bylo instalacji a ytu wszystko jest ladnei zaizolowane widac ze fabrycznie zalozoneokulik pisze:przeciwmglowe swieci tylko z jednej strony, tak ma byc.
- marek2907
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
zresztą spójrz np: na cieniasa przeciwmgielne jest z lewej a zprawej w tym samym miejscu jest światło wstecznego i tak ma duzo samochodów. a w Golfie światła i kolorystyka są symetrycznepiotr2 pisze:przeciwmgielny tylko z lewej swieci.
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]