i porady żeś nie zrobił....mam tak od 2006r

Moderator: G0 Karcio
i porady żeś nie zrobił....mam tak od 2006r
U mnie też się normalnie odczepia jak w Golfie mk2RasPL pisze: nic nie jest kombinowane i podstawa normalnie się odczepia
Na pewno na sprzedaż i do ATD podejdzie bez problemu.tovdi1 pisze:to może stara będzie na sprzedaż?
no to muszę zacząć odkładać pieniądz, daj znać jak będziesz miał wyciągniętą, i ile hajsu za nią będzie trzeba daćMichał_1977 pisze:Na pewno na sprzedaż i do ATD podejdzie bez problemu.tovdi1 pisze:to może stara będzie na sprzedaż?
Suszarka jest w idealnym stanie,tak jak motor. Geometria hula leciutko
dodaj że mark60...czyli to co w mk5Michał_1977 pisze:Następnie ABS z mk4,który mi przytargał wujek Qto
Z pewnością,będziesz musiał zmienić lub przerobić węża wędrującego do kanalizacji. Mogę Ci "ożenić" razem z wężem,bo mi i tak będzie zbędny. Reszta P&Ptovdi1 pisze:na pewno będzie pasować jeden do jednego??? żebym nie musiał rzeźbić
No to już jest doopa...matisim pisze:To pedał hamulca też załatw od anglika bo ten pręt to wychodzi z serwa jest krótszy
Nie ma tak pięknie. Ty masz geja z mk2,a ja z mk4RasPL pisze:przeciez ta pompa przykreca sie do serwa z b3
Jap!Qto pisze: Bo Michał myśli przyszłościowo i pakuje od razu graty pod ESP
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości