Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
do kompletu napisz ile kosztuje naprawa skrzyni DSG jeśli sądzie kompletnie, mechatronika + cała resztaradekrp90 pisze: Cena naprawy jeśli siądzie kompletnie to około 4000 więc DSG wcale nie jest taka droga w naprawach![]()
proszę, nie przesadzajradekrp90 pisze: Trwałość tej skrzyni to około 80-140 tyś km. .
doggie pisze:do kompletu napisz ile kosztuje naprawa skrzyni DSG jeśli sądzie kompletnie, mechatronika + cała reszta
A jaka tu przesada? Skoro dla Ciebie tyle dsg potrafi tylko działać poczytaj o manualach co gwarancji nie przeżyły...doggie pisze:proszę, nie przesadzajradekrp90 pisze: Trwałość tej skrzyni to około 80-140 tyś km. .
nie qrwa, tyle na waciki miesięcznie wydajędreyfus pisze:doggie pisze:do kompletu napisz ile kosztuje naprawa skrzyni DSG jeśli sądzie kompletnie, mechatronika + cała reszta
5-6 tysięcy to taka różnica? .
przykro mi, ja jak do tej pory nigdy nie miałem takiego pecha w skrzyniachjhosef pisze:Spoko, moja manualna w 2.0 TDI CR gwarancji nie przetrwała.
poczytaj o manualach, poczytaj o DSG, poczytaj o ASG itp... przestań *#cenzura#*dreyfus pisze:
A jaka tu przesada? Skoro dla Ciebie tyle dsg potrafi tylko działać poczytaj o manualach co gwarancji nie przeżyły...
Aha... bo Twój przypadek jest tożsamy z każdym innym egzemplarzem tego samochodu i jak Tobie się nie zepsuła to w żadnym innym się nie zepsuła...oskarosi pisze: Skoro tak piszecie negatywnie o tych skrzyniach VW to nie ma co kupowac VWJak po takim przebiegu miałaby mi skrzynia paść... mam 5 lat Fiata Bravo od nowości i skrzyni biegów nic nie dolega.. a tutaj mam kupić takie drogie auto i potem mieć zmartwienia...
wykazuj więcej obiektywizmu, wiem, wiem, na razie od wiosny jesteś zadufany w swojej niuni, oby długodreyfus pisze:doggie, no tak w porównaniu z wydanymi 4 tysiącami na manuala jak kolega wcześniej pisał to dsg jest kosztowo masakrycznerozumiem że jedyne słuszne podejście jest psioczyć na tsi i dsg sory nie wpisuje się w ten trend i nie zamierzam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości