Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Kącik posiadaczy MK4
Nie.Pompa uruchamia się po przekręceniu kluczyka.Qto pisze:Pytanie do posiadaczy poliftowych TDI PD...czy otwarcie drzwi kierowcy uruchamia pompę paliwa?
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Kącik posiadaczy MK4
Pany, raz na ruski rok przestaje działać mi dmuchawa. Po uderzeniu od spodu w przestrzeń za schowkiem pasażera, zaczyna działać. Cała dmuchawa do wymiany, czy sam silnik?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Garrison, a co to jest "cała dmuchawa"? Nie sądzę aby nagrzewnica lub jej obudowa miała wpływ na działanie wentylatora...ale mógłbyś wyciągnąć wentylator, psiknąć tam jakimś WD40, obejrzeć wtyczkę...i sprawdzić czy może na czwartym biegu wiatrak działa kiedy problem występuje - po głupim pytaniu zakładam że nie masz Climatronica
- G0 Karcio
- ..::VWGolfExclusiveEdition::..
- Auto: Był: Volkswagen Golf IV GTI TDI Exclusive
Aktualnie: Brak
W planie: Volkswagen Golf IV VR6 2.8 może 3.2 - Silnik: AHF
Kącik posiadaczy MK4
I pytanko do Was...gdzie można kupić śruby do felg alu o wytrzymałości 10.9? Znacie jakiś dobry sklep? Stal w ocynku mile widziana.
- Garrison
- Forum Master
Re: Kącik posiadaczy MK4
Ja Ci dam głupie pytanieQto pisze:Garrison, a co to jest "cała dmuchawa"? Nie sądzę aby nagrzewnica lub jej obudowa miała wpływ na działanie wentylatora...ale mógłbyś wyciągnąć wentylator, psiknąć tam jakimś WD40, obejrzeć wtyczkę...i sprawdzić czy może na czwartym biegu wiatrak działa kiedy problem występuje - po głupim pytaniu zakładam że nie masz Climatronica
Cała dmuchawa w sensie wentylator. Jak nie działa nawiew to na żadnym nie działa. Jak pierdyknę to wraca do normy, czyli tylko na trójce nie dmucha A klimatyzacja full manual control, zgadza się.
Może szczotki w wiatraku.Garrison pisze:Ja Ci dam głupie pytanieQto pisze:Garrison, a co to jest "cała dmuchawa"? Nie sądzę aby nagrzewnica lub jej obudowa miała wpływ na działanie wentylatora...ale mógłbyś wyciągnąć wentylator, psiknąć tam jakimś WD40, obejrzeć wtyczkę...i sprawdzić czy może na czwartym biegu wiatrak działa kiedy problem występuje - po głupim pytaniu zakładam że nie masz Climatronica
Cała dmuchawa w sensie wentylator. Jak nie działa nawiew to na żadnym nie działa. Jak pierdyknę to wraca do normy, czyli tylko na trójce nie dmucha A klimatyzacja full manual control, zgadza się.
- Garrison
- Forum Master
Będę rozkładał plastiki by porządnie się trzymało wszystko, to wyjmę wiatrak. Drogi nie jest, a może nowy nie będzie tak wył. Dzięki panowiecinek2004 pisze:Może szczotki w wiatraku.Garrison pisze:Ja Ci dam głupie pytanieQto pisze:Garrison, a co to jest "cała dmuchawa"? Nie sądzę aby nagrzewnica lub jej obudowa miała wpływ na działanie wentylatora...ale mógłbyś wyciągnąć wentylator, psiknąć tam jakimś WD40, obejrzeć wtyczkę...i sprawdzić czy może na czwartym biegu wiatrak działa kiedy problem występuje - po głupim pytaniu zakładam że nie masz Climatronica
Kącik posiadaczy MK4
Witam czy kod modułu komfortu ma jakiś wpływ na szukany kluczyk typu scyzoryk? Bo mam taki nr:1J0 959 799 AJ? Jakiego scyzoryka mam szukac?
- G0 Karcio
- ..::VWGolfExclusiveEdition::..
- Auto: Był: Volkswagen Golf IV GTI TDI Exclusive
Aktualnie: Brak
W planie: Volkswagen Golf IV VR6 2.8 może 3.2 - Silnik: AHF
Kącik posiadaczy MK4
Moduły komfortu zaczynające się na 1J0 są to komforty współpracujące z kluczykami o częstotliwości 433MHz a zaczynające się na 1C0 współpracują z kluczykami o częstotliwości 434MHz (mówimy tu o komfortach EU, nie wiem jak to jest w wersjach USA a komfortami 1J0 i 1C0, ale tam scyzpryki są na 315MHz). Mniejsza o to. Szukaj scyzoryków o numerach 1J0959753 i czy to będzie na końcu A, AG, AH, CT, DA to chyba już obojętnie. Orginalnie do tego modułu idzie 1J0959753A (1997-2000) i 1J0959753AG (2000-2004).
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
no to tylko scyzoryk USA Cię ratuje - inne częstotliwościMnichPro pisze:Znaczy ja mam wersje usa