Cześć panowie, mam pytanie odnośnie różnic w płycie podłogowej Bory sedan, Bory Kombi. Mam zamiar zrobić 4motion w mojej Borze w sedanie. Po miesięcznych poszukiwaniach okazuje się, że prędzej dostanę w dobrym stanie Borę w kombi tylko pytanie jak z mocowaniami, spasowaniem. Najprościej mówiąc czy jakbym ściągnął blachę z sedana i chciał zamontować na podłogę z kombi to mogło by się udać? Nie mam dostępu do schematów z VW więc póki się nie rozbierze to człowiek się nie dowie a nie chciałbym narobić sobie tylko dodatkowych problemów. Abstrahu jąc (razem pisane cenzura

) od kosztów takiej przekładki, czasu poświęconego na tą zabawę czy typ nadwozia ma w tym momencie znacznie czy można śmiało brać rozbitka w kombi i rzeźbić w swoim sedanie? Ktoś analizował problem, sam podjął się wyzwania przekładki np z Golfa do Bory albo z Bory limusine na kombi?
Pytam bo sedan to jest ośka a 4motion obojętnie z której 1.8,1.9,2.8. Zakładając, że niech to będzie rozbite vr6 w kombi to może nawet bym się zainteresował silnikiem

ale przede wszystkim chodzi o napęd na cztery koła z innego typu nadwozia.