. Takie efekty finalne z ostatniej chwili

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

.
 .

. Nie wiem, ale mam wrażenie że te 17" 225/45 są chyba dwa razy cięższe od 205/55/R 16
 . Nie wiem, ale mam wrażenie że te 17" 225/45 są chyba dwa razy cięższe od 205/55/R 16  . No chyba, że u mnie jest już zespół "SKS"
 . No chyba, że u mnie jest już zespół "SKS"  .
 .
 .
 .

. Jednak jak zauważyłem, nie tylko u siebie, to po czterdzieste większość stawia na komfort i wygodę niż czysto sportowy charakter
 . Jednak jak zauważyłem, nie tylko u siebie, to po czterdzieste większość stawia na komfort i wygodę niż czysto sportowy charakter  .
 .
 . Zapraszam do tematu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... start=2128" onclick="window.open(this.href);return false;
 . Zapraszam do tematu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... start=2128" onclick="window.open(this.href);return false;

. Jedynie do czego się można przyczepić, to skrzypienie przedniego zawiasu na progach zwalniających (ASO dwa razy podchodziło do tematu, ale go nie rozwiązało) oraz czasem nie chowa się lub nie wysuwa za pierwszym razem wyświetlacz od radia. Do tego chyba tradycja w TSI czyli branie oleju, chociaż od ostatniej wymiany mam wrażenie, że problem zanikł. Nie wiem, może wpływ miało na to przejście z Millersa na Motula
 . Jedynie do czego się można przyczepić, to skrzypienie przedniego zawiasu na progach zwalniających (ASO dwa razy podchodziło do tematu, ale go nie rozwiązało) oraz czasem nie chowa się lub nie wysuwa za pierwszym razem wyświetlacz od radia. Do tego chyba tradycja w TSI czyli branie oleju, chociaż od ostatniej wymiany mam wrażenie, że problem zanikł. Nie wiem, może wpływ miało na to przejście z Millersa na Motula  ?
 ?

.
 .

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości