[MK3 1.4] Problem z pompą hamulcowa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Steryd126
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
[MK3 1.4] Problem z pompą hamulcowa
Siemanko, mam kłopocik, z okolic pompy hamulcowej mam wyciek płynu hamulcowego spod "śruby" łączącej pompe hamulcową z przewodem hamulcowym. Po pierwsze może mi ktoś powiedzieć jak to się fachowo nazywa?? tzn ta śruba i czy wiecie gdzie to moge kupić bo za nową powiedzieli mi 300 zł a tyle to troche dużo chyba na allegro też nie moge znaleźć , help , pozdro
Ostatnio zmieniony czw paź 12, 2006 20:24 przez Steryd126, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

-
Steryd126
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
wasze porady są naprawde ekstra, jakby wystarczyło dokręcić to bym se to zrobił, tyle to potrafie a jeżeli chodzi o ścisłośc to ta śruba nie jest na przewodzie hamulcowym bo przewód kosztuje 20 zł a nie 300 kurde jak macie pisać bzdetyto nie piszcie wcale. prosze o wypowiedzi osób które maja troche wieksze pojecie od kierowcy furmanki. pozdro
- Paweł Marek
- V.I.P.

zanim zaczniesz się rzucać to spróbuj zadać sensowne pytanie. Wszyscy tak zrozumieli bo tak zapytałeś, więc się troszkę pohamujSteryd126 pisze:Siemanko, mam kłopocik, z okolic pompy hamulcowej mam wyciek płynu hamulcowego spod "śruby" łączącej pompe hamulcową z przewodem hamulcowym
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: [MK3 1.4] Problem z pompą hamulcowa
jak dasz zdjęcie swojej pompy (albo znajdziesz gdzieś w necie) i miejsca wycieku,Steryd126 pisze:Siemanko, mam kłopocik, z okolic pompy hamulcowej mam wyciek płynu hamulcowego spod "śruby" łączącej pompe hamulcową z przewodem hamulcowym.
i opiszesz dokładniej o co chodzi i gdzie jest ta śruba to pomożemy
ja inaczej nie pomyślałem jak i inni, jak o śrubie od przewodu ...
-
Steryd126
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
No to skoro nie widzieliście owej pompy to po co cos o tym pisać, no dobra sorki za zbytnie uniesioenie ale ja np nie wypowiadam sie o czymś czego nie widziałem . nie wiem jak to moge bardziej kreslic . ta "śruba" jest wkręcona bezposrednio w pompe, są tam takie 2 . długość około 8cm i dopiero w to jest wkręcony przewód hamulcowy, auto jest bez ABS-u. Nie bierzcie tego do siebie, jeszcze raz sorka
czy pompa wygląda tak ? (kliknij na kazdy obrazek będzie większe)Steryd126 pisze:nie wiem jak to moge bardziej kreslic . ta "śruba" jest wkręcona bezposrednio w pompe, są tam takie 2 . długość około 8cm i dopiero w to jest wkręcony przewód hamulcowy, auto jest bez ABS-u.
możesz teraz skopiowac obrazek przerobić i wskazać strzałeczką ?