ROZRZAD GOLFIK MK4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ROZRZAD GOLFIK MK4
Witajcie panowie/panie szykuje się wymiana rozrządu w moim golfiku mk4 silnik jaki posiada to 1.6 sr i tu moje pytanie co wchodzi w skład owego rozrządu oraz ile litrów płynu chłodniczego wchodzi w układ żeby kupić i zalać na nowo , prosiłbym o dokładne info co muszę kupić oraz skąd wy kupujecie mile widziane linki jak by ktoś mógł podesłać do kompletnego zestawu oglądałem zestawy ale nie jestem do końca przekonany co do nich o kompletności czy ktoś z ASO kupował i jaka cena u nich z góry dziękuje za poświęcony czas .
Pozdrawiam udanego tygodnia
Pozdrawiam udanego tygodnia
ROZRZAD GOLFIK MK4
Ja osobiście korzystam z oferty jednego z kolegów tutaj z forum. Ma towar sprawdzony i nieszczególnie drogi a w dodatku dużo rzeczy ma w oryginale...
Możesz tez dobrać gotowe zestawy np. Conti i nie musisz wtedy kupować poszczególnych części typu napinacz, rolka prowadząca, pasek itd.
Możesz tez dobrać gotowe zestawy np. Conti i nie musisz wtedy kupować poszczególnych części typu napinacz, rolka prowadząca, pasek itd.
Re: ROZRZAD GOLFIK MK4
marcin7x5 pisze:Ja osobiście korzystam z oferty jednego z kolegów tutaj z forum. Ma towar sprawdzony i nieszczególnie drogi a w dodatku dużo rzeczy ma w oryginale...
Jak wiesz mozesz podpowiedziec co wchodzi w sklad rozrzadu wymiany ?
ROZRZAD GOLFIK MK4
Pasek , rolka napinająca i pompa wody. Płynu wchodzi około 5l. Przy okazji można wymienić uszczelniacz wału.
Re: ROZRZAD GOLFIK MK4
Jeden i drugi bedzie dobryPowerek pisze:okey dzieki wielkie plyn dalej lac g12 czy g12+ ?
ROZRZAD GOLFIK MK4
Słyszałem ze g12+ podobno tworzy jakies grudki czy cos i chłodnice szlak trafia to jakies potwierdzone info ?
ROZRZAD GOLFIK MK4
Raczej plotka bo ja mam ten właśnie płyn u siebie i nic nie utworzyło się w układzie.