[mk3]postojowki-diody
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3]postojowki-diody
kupiłem dzisiaj w skl. moto.-żarówki[diody niebieskie]-pan zapewniał że to nowość i bedzie git-a wygląda jak karetka pogotowia na sygnale-pewnie zaraz sie policja czepi!-czy nie???
c-kozi pisze:he he to moze odemnie wezmiesz i kupisz stare skarpety bo tak sie ludzi sluchasz. Prawo o ruchu mowi wyraznie jakiego koloru maja byc swiatla w pojezdzie i jak maja swiecic, i koto moze uzywac swiatle w kolorze czerwonym lub niebieskim. Tak wiec gratuluje udanego zakupu (-:
w moim przypadku błękitne diody
[ Dodano: 11 Paź 2006 21:55 ]
mnie sie raz czepili ale to ogólnie: sprawdzali czy przewoże narkotyki,gaśnica,trójkat + mandatem mnie poczęstowali
pytali dlaczego zmieniłem kolor postojowek i kolor oświetlenia tablic rejestracyjnych(spoko wygląda tablica oświetlona na błękitno) i że chcą zatrzymać dowod auta ,ja na to że w niemczech kupiłem z takimi diodami(oczywiście świrowałem im).odpowiedzieli że to nie stany zjednoczone no to ja że te diody co ja mam nikogo nie rażą i nikomu nie przeszkadzają a w niemczech przeszedł pozytywnie przegląd.wkońcu nie wiedział czy karać mnie za diody to wypisał mi mandat za jazde bez świateł
na gaśnice zapomniał wypisać
[ Dodano: 11 Paź 2006 21:58 ]
przy zapaleniu świateł drogowych lub mijania lekko widać błękitny i oto mi chodziło
bo na samych postojowkach nie jezdze.
[ Dodano: 11 Paź 2006 21:55 ]
mnie sie raz czepili ale to ogólnie: sprawdzali czy przewoże narkotyki,gaśnica,trójkat + mandatem mnie poczęstowali
[ Dodano: 11 Paź 2006 21:58 ]
przy zapaleniu świateł drogowych lub mijania lekko widać błękitny i oto mi chodziło
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw paź 12, 2006 15:56 przez Karlos87, łącznie zmieniany 2 razy.
Lubię gdy murzyn bije w kokos
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

Dokładnie. Nie ma sensu, bo nic to nie daje. Jeśli się uparłeś na LEDy to daj białe. Będzie lepiej, choć i tak świecą gorzej niż zwykle żarówki.harrygo1 pisze:lepiej twój GTI-k będzie wyglądał bez tych ledów bo te niebieskie diódki wioską zajeżdzają.
Niebieskich policja zawsze się czepi, to dla nch pewny mandat i na dodatek widać to z drogi z daleka (jak to się mówi- "jakbyś miał na czole wypisane").
Jeszcze nie mana tyle dobrych LEDów żeby zastąpiły żarówki w nieprzystosowanyh do tego reflektorach.
Pozdrawiam.