Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Kilka rzeczy nie będzie działać...ale auto normalnie można użytkować...zamknąć też się da.
-
- Nowicjusz
Kącik posiadaczy MK4
Cześć! Jeszcze raz Was podrażnię ;-)
montując mikrofon do radia zdjąłem poszycie słupka A kierowcy i zauważyłem brzydki spaw.
Czy jest on seryjny, czy jeżdżę ulepem?
Geometria, zbieżność, zawieszenie wszystko jest OK.
https://imgur.com/a/UdwVP
montując mikrofon do radia zdjąłem poszycie słupka A kierowcy i zauważyłem brzydki spaw.
Czy jest on seryjny, czy jeżdżę ulepem?
Geometria, zbieżność, zawieszenie wszystko jest OK.
https://imgur.com/a/UdwVP
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Da się zamknąć kluczykiem przez wkładkę - centralny normalnie działa Nie działa centralny z pilota, otwieranie szyb, alarm, oświetlenie wnętrza.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Siema
Ktoś tu ujezdza mk6 gti bo mam większość gratów do silnika na części?
Ktoś tu ujezdza mk6 gti bo mam większość gratów do silnika na części?
Kącik posiadaczy MK4
Wydaje mi się ,że w "Kąciku posiadaczy Mk4" szukanie posiadacza mk6 ,może być mało skuteczne
P.s kupie lotkę ori 25th może ktoś coś wie,słyszał lub posiada na deal ?
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
W kąciku mk6 będzie jeszcze gorzej, bo od 28. grudnia 2013 żadnych wypowiedziNeXaR pisze:Wydaje mi się ,że w "Kąciku posiadaczy Mk4" szukanie posiadacza mk6 ,może być mało skuteczne
- Paclawek
- Kapitan Palniczek
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Witam
Czy tylne lampy hella/inpro da rade jakoś wyczyścić w środku ?
Czy tylne lampy hella/inpro da rade jakoś wyczyścić w środku ?
TURBODIESEL INTERCOOLER POLSKA NIEMCY STEFAN MOLLER!
Mam plan dojeździć do miliona km swoim Mk4. Pewnie nie obejdzie się bez wkładu finansowego ale i tak warto patrząc na to współczesne g..no z silnikami 1,0TSi zamiast 2,0 8V. Moc identyczna, moment zdecydowanie na plus dla kosiarki 1,0 ale nie zamieniłbym tego za skarby.NeXaR pisze:Jaki tego morał? Nic tylko jeździć dalej mk4
- Forum Master
- Auto: Bora kombi Highline
- Silnik: ARL
Kącik posiadaczy MK4
Koledzy to co, ma ktoś wiązkę ze środka xenon AL lewej? Mam ją pociętą a tylko tego elementu mi brakuje do pełnego kompletu z samopoziomowaniem. Tyle czekam że aż musiałem zdjąć lampy i wsadzić valeo bo przegląd.
Chodzi końkretnie o tą wiązeczkę z wtyczką od przetwornicy od środka oraz z wyjciem na to czteropinowe złącze co obsługuje samopoziomowanie. No chyba że ktoś ma dokładne fotki środka co do czego popodłączać.
Chodzi końkretnie o tą wiązeczkę z wtyczką od przetwornicy od środka oraz z wyjciem na to czteropinowe złącze co obsługuje samopoziomowanie. No chyba że ktoś ma dokładne fotki środka co do czego popodłączać.
Moja Borka Variant:
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=627306
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=627306
Kącik posiadaczy MK4
Barton jestem tego samego zdania co ty minimalizm minimalizmem ,ale to co się teraz odwala to przesada za niedługo nowe auta będą miały termin ważności Ojciec ma merca s-klase w221 3.2 cdi 2009 rok ,a w garażu dodatkowo mk3 1.9d zwykłe 55km ,mówi że jak by miał wybierać między mk3 nowym z taśmy ,a mercem bierze nówkę mk3 i jeździ do śmierci
Kącik posiadaczy MK4
Mk3 nie był aż tak udany. Mk2 1,6 D i 1,6 TD to były maszyny.
- Gadatliwa bestia
- Auto: Volkswagen Golf
Kącik posiadaczy MK4
Witam, chce sprawdzić czy świece nadają się do wymiany, więc muszę je wykręcić i tu pojawia się pytanie jaki jest odpowiedni moment dokręcania świec zapłonowych NGK VAG (V-LINE 24) BKUR6ET-10? Moment 25-35 Nm czy 25-30 Nm? Przy wymianie świec pojawił się pierwszy problem podczas demontażu kolektora dolotowego, ponieważ nie posiadam tak cienkiego śrubokręta torx t30, aby odkręcić dwie śruby z przodu, które znajdują się pomiędzy kolektorem. Macie jakiś patent na te śruby czy tylko zakup odpowiedniego śrubokrętu?
Zapraszam na mój kanał Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNuJ25 ... cWH_n8QIjQ