Ukryte funkcje MFA w mk2 GT
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Auto: mk4 variant
- Silnik: axr
OKA dzieki, zaraz ide sprawdzić. A co to może być, jak daje w tym normalnym trybie gdzie są te różne bajery na spalanie. Ustawiam ten suwak na 1 i spalanie 0,1 ostawiam na 2 a spalanie tez 0,1 pokazuje, a przejechałem 50 kilosów. To raczej niemożliwe, żeby na takiej trasie 0,1 litra spalił
mk1 1.6D->mk2 GT special->mk3 1.6->mk3 1.8aam->mk2 GT special->mk3 GTD->mk3 GT adz->astra II->mk3 TD-> passat B4 1.8->mk3 GT TDI->mk2 GT special>mk4 SDI
-
- Użytkownik
- Auto: mk4 variant
- Silnik: axr
OKA. Dzięki. Spróbuje coś tam porobić. Jak się tylko troche ociepli to rozbieram tego golfa (rozbieranie i składanie- to umiejętność, która mi została od czasu jak ogarowi co dwa dni kapitalke dobiłem ) Ostatnio robiłem kontrolkę która miga, jak sie wentylator w chłodnicy załączy. Orientuje się ktoś, ile kosztuje założenie serva do golfa ?
- Petergo
- Mały gagatek
- Kontakt:
Spalanie na podwójnym gazie nono może dużo wskazywać hehe a by to sprawdzić nie trzeba jechać wystarczy wcisnąć pedał gazugipson pisze:Kurde to dziala! Wlasnie bylem w garazu to sprawdzic. No bajera!! Piwko pilem wiec niestety nie sprawdzilem jeszcze tego spalania chwilowego,ale jutro w drodze do pracy.. Dzieki za to info!