[MK3] czym się różnią lampy oryginalne od zamienników
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
BruceLee30 - napisz jak pasują te nowe reflektory do auta? Chodzi mi o to czy reflektor ładnie pasuje i szczelina wokół reflektora jest równa jak przy oryginalnych. Bo na zdjęciu jakoś mi tak klapa nad światłami nie pasi...
BeBe_1 i Aguamak - u oficjalnych dealerów Hella (tzn. zamieszczonych na stronie www.hella.pl) możesz kupić komplet takich światełek jak ma BruceLee30 za ok 650zł. Raczej więc nie podróbki.
BeBe_1 i Aguamak - u oficjalnych dealerów Hella (tzn. zamieszczonych na stronie www.hella.pl) możesz kupić komplet takich światełek jak ma BruceLee30 za ok 650zł. Raczej więc nie podróbki.
Konto usunięte.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Przeciez maska jest otwarta..Cefaloid pisze:Chodzi mi o to czy reflektor ładnie pasuje i szczelina wokół reflektora jest równa jak przy oryginalnych. Bo na zdjęciu jakoś mi tak klapa nad światłami nie pasi...
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
[MK3] czym się różnią lampy oryginalne od zamienników
To może podepnę się przy okazji z jednym pytankiem.
Widziałem pare MK3 z takimi dodatkowymi prostokątnymi lampkami w atrapie (na allego widziałem kiedyś pare ofert sprzedaży atrap HELLA z wbudowanymi takimi lampkami).
Czy te lampki to reflektory przeciwmgielne (ja mam przeciwmgielne w zderzaku koło kierunkowskazów) czy też może jakieś reflektory dalekosięzne wspomagające światła drogowe?
Widziałem pare MK3 z takimi dodatkowymi prostokątnymi lampkami w atrapie (na allego widziałem kiedyś pare ofert sprzedaży atrap HELLA z wbudowanymi takimi lampkami).
Czy te lampki to reflektory przeciwmgielne (ja mam przeciwmgielne w zderzaku koło kierunkowskazów) czy też może jakieś reflektory dalekosięzne wspomagające światła drogowe?
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
chodzi mi o takie coś
Z tego co się doszukałem to są to reflektory dalekosiężne. Może ktoś z forumowiczów ma takie i mógłby się podzielić informacją na temat jak one się sprawują.
Z tego co się doszukałem to są to reflektory dalekosiężne. Może ktoś z forumowiczów ma takie i mógłby się podzielić informacją na temat jak one się sprawują.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Tragicznie, nie, ale jakoś tak dziwnie Tak jakby ktoś je na sile doczepił, trochę zakłócają stylizację przodu. Super by byly takie, które się chowają za atrapką (automatycznie po wyłączeniu), takie jak tu http://www.vwgolf.pl/index.php?id=ciekawostki