VW Golf 1 Cabriolet by nowy13
zycho, No problem
adolf 1, Ja używałem takiego do materiałów i drewna. Łapie wszystko. Nazwy nie pamiętam jak go mam jeszcze to Ci podam jutro.
Materiał łapałem na zszywki, a boczek na spinki
Domier, Tapicer mi robił na miare, metodą prób i błędów, aż zrobił mi lepiej niż orginał Przynajmniej ja tak uważam
Boberkowi będzie robił bo mnie prosił ostatnio w Wa-wie i zawiozłem mu już materiał itd.
[ Dodano: Wto Paź 10, 2006 23:48 ]
A to fota tylko nie był naciągnięty jak robiłęm fote.
Sprawuje się super bez niego łeb by mi urwało
adolf 1, Ja używałem takiego do materiałów i drewna. Łapie wszystko. Nazwy nie pamiętam jak go mam jeszcze to Ci podam jutro.
Materiał łapałem na zszywki, a boczek na spinki
Domier, Tapicer mi robił na miare, metodą prób i błędów, aż zrobił mi lepiej niż orginał Przynajmniej ja tak uważam
Boberkowi będzie robił bo mnie prosił ostatnio w Wa-wie i zawiozłem mu już materiał itd.
[ Dodano: Wto Paź 10, 2006 23:48 ]
A to fota tylko nie był naciągnięty jak robiłęm fote.
Sprawuje się super bez niego łeb by mi urwało
Siemanko Nowy13. Potrzebuję również zaślepkę na wkładkę od wlewu paliwa (takie badziewo na sprężynce), oraz mam problem, a raczej przydałby mi się zegarek do licznika, bo mój jest rozlany. Może masz jakieś namiary na to,albo gzie tego szukać, na szrotach? Z góry dzięki. PozdraVWiam.
[ Dodano: 11 Paź 2006 22:10 ]
[ Dodano: 11 Paź 2006 22:10 ]
no i NOWY zgodnie z twopimi zaleceniami znalazłem klamex chrom od audycji,przeróbka zajęła mi 16,5 s i teraz do szczescia brakuje mi tylko luster. wielka dziekówa za pomoc. a i powtórze jeszcze raz pytanko : skąd wziąłes nojke wykładzine na podłoge? szyłes na zamówienie czy jest jakas firma co sprzedaje?