Witam. Posiadam Golfa IV z założonymi kołami letnimi tj. felgi 17'' et35 7.5j z oponami 205x45. Założylem również dystanse na tył 25mm. Chciałbym obniżyć auto samymi spręzynami, znalazłem na aukcjach firmy TA Technix oraz MTS Techniks. TA ma sprężyny 40mm a MTS 35mm lub 45mm. Jak myśłicie która firma wydaję się być lepsza i jaką wysokość wybrać? Auto użytkuje na codzień i muszę mięc choć troszkę wygody:) Oczywiście chce wybrac tak aby nic mi nie tarło:) Obecnie auto ma załozone spręzyny minimalnie niższe niż standardowe lecz zdecydowanie słąbo wygląda taka ''koza'' Z góry dziękuje i pozdrawiam
Zdjęcie poglądowe:
Wybór sprężyń do Golfa IV na 17''
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Na Twoim miejscu nie patrzyłbym na ww producentów. Rozważ opcję Eibach ProKit lub jeżeli chcesz być "bliżej gruntu" to Eibach Sportline.
No właśnie wiem, że oczywiście eibach jedne z lepszych lecz zależy mi też aby cenowo było w miarę:/ czyli nie polecacie tych sprężyn od ww firm? Pozdrawiam
https://eibach.pl/search.html?search_ty ... _line=1888" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy to jest drogo?
Czy to jest drogo?
Oo dzieki:) tu 444zl na innych stronkach ogladalem byly jakos drozej ponad 500+, i jak myslicie, to bedzie odpowiednie? -30mm ladnie bedzie siedzialo? Komfort z jazdy rowniez bedzie? Pozdrawiam