Bora 1,6 16v parownik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Bora 1,6 16v parownik
Witam
Potrzebuje pomocy,a mianowicie byłem dziś w warsztacie sprawdzić szczelność klimy w borówce i facet mi powiedział że parownik jest gdzieś nieszczelny,moje pytanie brzmi czy da sie wymienić parownik bez demontażu całej deski?myślałem nad demontażem schowka i czy tamtędy się dostane?ktoś posiada jakieś zdjęcia albo coś takiego pomocnego?Z góry dziękuje
Potrzebuje pomocy,a mianowicie byłem dziś w warsztacie sprawdzić szczelność klimy w borówce i facet mi powiedział że parownik jest gdzieś nieszczelny,moje pytanie brzmi czy da sie wymienić parownik bez demontażu całej deski?myślałem nad demontażem schowka i czy tamtędy się dostane?ktoś posiada jakieś zdjęcia albo coś takiego pomocnego?Z góry dziękuje
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Bora 1,6 16v parownik
Nie.Roman1991e pisze: czy da sie wymienić parownik bez demontażu całej deski
Na jakiej podstawie to stwierdził że parownik?Roman1991e pisze:i facet mi powiedział że parownik jest gdzieś nieszczelny
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Bora 1,6 16v parownik
Ok,autko odebrane i powiedzial facet ze wszystko sprawdzone i najprawdopodobniej to parownik poniewaz nigdzie indziej nie ucieka azot,
Sprężarka osuszacz i te inne ok da sie sprawdzic parownik bez jego demontażu?
Sprężarka osuszacz i te inne ok da sie sprawdzic parownik bez jego demontażu?
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Bora 1,6 16v parownik
Da się . I nasuwa się pytanie dlaczego serwis tego nie zrobił aby mieć sto procent pewności.Roman1991e pisze:da sie sprawdzic parownik bez jego demontażu?
-
- Nowicjusz
Bora 1,6 16v parownik
Sprawdzili cala klime i wszystko jest ok oprocz tego parownika bo zdemontowalem schowek i te inne i jest zarzygany czyms i uwalony caly czarny,trza bd wymienic
Nawiazuje sie pytanie czy przy demontazu kombajnu z nawiewu trza demontowac deske czy wyjdzie przez otwor ze schowka??
Nawiazuje sie pytanie czy przy demontazu kombajnu z nawiewu trza demontowac deske czy wyjdzie przez otwor ze schowka??
Bora 1,6 16v parownik
Deska do demontażu.
To, że jest brudny to zapewne efekt zaniedbań (filtry i brak czyszczenia). Podjedź do kogoś kto ma myjkę i niech Ci to na aucie umyje.
To, że jest brudny to zapewne efekt zaniedbań (filtry i brak czyszczenia). Podjedź do kogoś kto ma myjkę i niech Ci to na aucie umyje.
________________________________________________________________________________
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09
-
- Nowicjusz
Bora 1,6 16v parownik
Ok musze sie z tym pogodzić,nie poto kupowałem auto z klimą zeby jej nie mieć.poradnik demontażu deski znajde na forum pewnie??