Witam.
Mam następujący problem.
W czasie jazdy zaczyna przerywać jakby brakowało paliwa zwłaszcza jak sie zdejmnie nogę z gazu.Jak się przydepnie to idzie normalnie.Jest jeszcze jeden objaw przy hamowaniu i zredukowaniu biegu lubi nagle zgasnąć ale zapala bez problemu.Nie wiem czy te dwie rzeczy mają jakiś związek ale to drugie działo się już wcześniej.
Jakie mogą być przyczny? Bardzo proszę o pomoc.
[mk2 8v gti]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Thx
Dzięki za podpowiedź też się zastanawiałem nad pompą ale czy ona może mieć wpływ na to że po przygazówce obroty nieraz spadają jakby miał zgasnąć następnie skaczą w górę i albo sie normują albo silnik gaśnie. ?
Za wszelkie wskazówki bede bardzo wdzięczny.
Pozdrowka dla wszystkich VW maniaków
Za wszelkie wskazówki bede bardzo wdzięczny.
Pozdrowka dla wszystkich VW maniaków
Witam
Dodam jeszcze ze zaczyna sie tak robic tylko przy nagrzanym silniku (przerywa jakby brakowało paliwa i zaczyna się dławic pracuje nierówno ale są momenty że jest idealnie)
Moze ma ktos jakis pomysl bo juz nie daje rady.Wymieniłem świece,przewody,sprawdzałem kopułke i palec.Czy to że od jakiegoś czasu nie załącza sie wentylator może być przyczyna takich objawów? Czy reset komputera może coś pomóc ?
Dodam jeszcze ze zaczyna sie tak robic tylko przy nagrzanym silniku (przerywa jakby brakowało paliwa i zaczyna się dławic pracuje nierówno ale są momenty że jest idealnie)
Moze ma ktos jakis pomysl bo juz nie daje rady.Wymieniłem świece,przewody,sprawdzałem kopułke i palec.Czy to że od jakiegoś czasu nie załącza sie wentylator może być przyczyna takich objawów? Czy reset komputera może coś pomóc ?