[mk2] przekaźniki przednich swiateł...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
raf1al
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
[mk2] przekaźniki przednich swiateł...
Wiem ze temat byl poruszany wiele razy ale nie potrzebuje porady jak zamontowac tylko chciałem zapytac czy zadna wersja golfa II nie miala seryjnie przekaznikow na swiatła przednie bo moj kumpel ma fabrycznie przekazniki samochod ma z 91' z silnikiem 1.6 a ja mam z 89' i przekaznikow fabrycznych nie mam??
- Paweł Marek
- V.I.P.

Od długich i mijania nie mają żadne. Volkswagen wie co robi
Solidne włączniki i kropka.
Mogą ale nie muszą być od halogenów przeciwmgielnych, w wersjach kanadyjskich od światel dziennych, jakieś tam do wersji seryjnym hakiem ale to do tylnych lamp, na tym koniec.
Mogą ale nie muszą być od halogenów przeciwmgielnych, w wersjach kanadyjskich od światel dziennych, jakieś tam do wersji seryjnym hakiem ale to do tylnych lamp, na tym koniec.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- bomberxl
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Sorki,porąbało mi się,zamotałem się z przeciwmgłowymi.Przecież nie ma i montować wypada zwłaszcza,jak ktoś chce założyć mocniejsze żarówki.
[ Dodano: 10 Paź 2006 22:32 ]
o kolega mnie uprzedził,jak lukałem w książce.
[ Dodano: 10 Paź 2006 22:32 ]
o kolega mnie uprzedził,jak lukałem w książce.
no to nareszcie necik w domu i przepraszam za nie uzywanie polskich liter z powodu ich braku :-)
- Paweł Marek
- V.I.P.

albo na halogeny, albo na sygnal dźwiękowy, a prawdopodobnie sam nie wie od czego. W końcu jest ich tam parę w skrzynce do różnych ukladów.raf1al pisze:czyli przekaznik co ma seryjnie to jest na tył w wersji z hakiem? to bede musiał go uswiadomic!!!
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.